Política

Ciutadans demana la retirada de la publicitat del referèndum dels busos per promoure actes il·legals

La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona Sonia Orts ha exigit a la presidenta del consell d’administració de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) i tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floría, que “retiri la publicitat de la campanya del Pacte Nacional pel Referèndum dels autobusos tarragonins”, durant la celebració del consell d’administració de l’EMT d’ahir.

[ Llegir més...]

Albert Abelló demana la Creu de Sant Jordi per a Jaume Marí

El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDECAT) ha lliurat un prec a la secretaria general de l’Ajuntament de Tarragona perquè el consistori iniciï els tràmits necessaris per sol·licitar a la Generalitat la concessió de la Creu de Sant Jordi a Jaume Marí, director de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) La Muntanyeta que ens va deixar el passat 12 d’abril a causa d’una aturada cardíaca.

[ Llegir més...]

Pedro Sánchez, favorit entre els militants socialistes de Tarragona

El candidat Patxi López desembarca a Tarragona aquest dissabte portant a la demarcació la batalla electoral de les primàries per la secretaria general del PSOE. Tots tres candidats -Patxi López, Pedro Sánchez i Susana Diaz- tenen grups de militants que els donen suport, però qui està més ben organitzat i qui tothom apunta com el segur vencedor a les comarques de Tarragona és Pedro Sánchez.

[ Llegir més...]

Tarragona serà seu a l’octubre de l’assemblea del Comitè Internacional dels Jocs que elegirà president

Tarragona serà seu, els dies 12 i 13 d’octubre, de la celebració de l’assemblea general del Comitè Internacional dels Jocs del Mediterranis que elegirà el president de l’organització. Si no hi ha sorpreses, l’actual titular, l’algerià Aman Addadi, es tornarà a presentar tot i que avui no ho ha volgut desvetllar en una roda de premsa que posava punt i final a l’estada del comitè executiu a Tarragona.

[ Llegir més...]

El Comitè Internacional beneeix els Jocs de 2018 amb l’entrada de l’aportació de l’Estat

El president del Comitè Internacional ha beneït avui la celebració dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, que comptaran amb una aportació capdal de l’Estat, de 10,5 milions d’euros per part del Consejo Superior de Deportes i del voltant de 15 milions en total. El seu president, Aman Addadi, ha destacat que Tarragona “ha superat” els “moments difícils” que se li havien plantejat, principalment en el finançament i ha desitjat que siguin un èxit.

[ Llegir més...]

El conseller Rull afirma que la qualitat de l’aire a Tarragona ‘no suposa risc’ per a la salut’

Els resultats dels estudis fets a partir de les dades dels punts de mesurament situats al Camp de Tarragona per la Generalitat sostenen que la qualitat de l’aire en aquesta zona “no és significativament diferent” de la de la resta de Catalunya i “no suposa riscos per a la salut dels seus habitants”. Tampoc afirma que sigui bona.

[ Llegir més...]
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA

Opera en Vilallonga del Camp

TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
TARRAGONA
"