.

El diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament per la província de Tarragona, Matías Alonso.

L’actual diputada de Ciutadans Marina Bravo repeteix a la llista de la formació com a número dos per Barcelona a les eleccions catalanes i David Andrés Díaz, vinculat a les joventuts del partit, serà el número tres en una llista amb Carlos Carrizosa al capdavant. Per la seva banda, el ja diputat per Tarragona Matías Alonso, tornarà a repetir al capdavant de la candidatura tarragonina.

En el cas de la llista per Barcelona, darrera Carrizosa, Bravo i Díaz, els seguiran la diputada Noemí de la Calle i el regidor de Premià de Mar José María Cano com a quarta i cinquè.

Ciutadans també ha fet públic els caps de llista de les altres demarcacions i, a banda de repetir amb Matías Alonso a Tarragona, hi ha canvis a Girona i a Lleida, on Héctor Amelló, que ja va formar part de la candidatura el 2021, serà el número u a Girona; mentre que per Lleida serà el líder veïnal Isaac Caballero qui encapçalarà la candidatura.

La llista ha estat aprovada pel Comitè Autonòmic de Ciutadans a Catalunya aquest matí i posteriorment l’ha ratificat el Comitè Nacional del partit. S’espera que aquest dimecres es presenti públicament la candidatura en una roda de premsa.

ACN

/* JS para menú plegable móvil Divi */