.

Huguet, a la platja de l’Arrabassada de Tarragona. Foto: Cedida

Pere Lluís Huguet, diputat al Congrés i candidat del PP a les eleccions del 12 de maig per Tarragona, ha exigit al Govern i a la Generalitat mesures urgents per garantir la protecció permanent del litoral tarragoní davant els temporals, després de les destrosses provocades durant les últimes setmanes a les platges de la demarcació.

Huguet ha denunciat la “inacció” dels governs de Sánchez i Aragonès i ha demanat inversió a la costa tarragonina per solucionar aquesta problemàtica. Huguet ha anunciat que el PP presentarà al Parlament una petició de compareixença dels consellers d’Acció Climàtica i de Territori perquè exposin les mesures que pensen aportar i, paral·lelament, al Congrés dels Diputats, formalitzarà preguntes i propostes necessàries perquè el Ministeri de Transició Ecològica adopti les mesures adients per garantir que les platges estiguin protegides dels temporals.

Pel candidat popular, les platges són extraordinàriament importants pel seu valor natural i econòmic a la demarcació. “Les platges de la Costa Daurada són conegudes en tot el món i estan desapareixent per la inacció del govern d’Espanya i Catalunya. Vam preguntar al congrés quina era la inversió prevista per Sánchez a la costa de Tarragona i ens van dir que no hi havia cap pressupost”, ha explicat Huguet, qui ha recordat que la solució que proposaven els socialistes era “que el mateix mar arreglaria la situació”.

Huguet ha reiterat la importància de disposar d’un pla integral per a mantenir la sorra de totes les platges de la demarcació. “Hi ha molta gent que ens visita i molta gent que viu del turisme. Exigim inversió a les costes de Tarragona i que deixin d’estar abandonades pel govern de Sánchez: necessitem una solució ràpida i urgent a la nostra costa”, ha conclòs Huguet.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */