.

Imma Costa, en una foto oficial de la Diputació de Tarragona. Foto: Cedida

La vicepresidenta tercera de la Diputació de Tarragona i regidora de l’Ajuntament del Montmell (Baix Penedès), Imma Costa, ha mort aquest dimecres, segons ha informat la mateixa Diputació.

Nascuda el 1962, ocupava el càrrec en representació del PSC i era diputada delegada de l’Àrea de Promoció Social i Cultural. Anteriorment, havia estat alcaldessa del seu municipi entre el 2003 i el 2019 i era diputada provincial des del 2011.

L’administració supramunicipal ha decretat dos dies de dol oficial, durant els quals se suspendran les celebracions oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències.

Condols dels alcaldes de Tarragona i El Vendrell

En conèixer la notícia l‘alcalde de Tarragona i president del grup socialista a la Diputació, Rubén Viñuales, ha destacat que “l’Imma és d’aquelles persones que es fan estimar, com poden donar testimoni els portaveus dels diferents grups polítics. A la Diputació ha estat un puntal, s’estimava aquesta institució i tothom la recorda oferint-se voluntària a tots els actes institucionals o polítics on érem presents. Sona a clàssic però en aquest cas és meridianament cert: la trobarem a faltar.”

En el mateix sentit s’ha manifestat l’alcalde del Vendrell i primer secretari del PSC del Camp de Tarragona Kenneth Martínez, que ha destacat “el compromís de l’Imma, especialment amb la comarca del Baix Penedès on ha estat un referent ineludible des de fa molts anys. Persones com l’Imma simbolitzen l’acció política perquè són un exemple precisament d’això: de la bona política, aquella que no busca l’interès propi sinó que cerca satisfer el bé comú. Estem segurs que el seu exemple i el seu compromís sempre serà un referent per a tots els i les socialistes de les comarques tarragonines”, ha conclòs.