.

La candidata d’ERC per al 12M, amb diversos càrrecs públics del partit, a Salou. Foto: Cedida

El Tramvia del Camp és un dels projectes clau per Esquerra Republicana i per això representants de les diverses administracions s’han reunit en el que ha de ser un dels punts del traçat d’aquesta nova infraestructura. Concretament aquest lloc ha estat a l’antiga estació de tren de Salou.

La cap de llista per la demarcació a les properes eleccions al Parlament, Raquel Sans Guerra, ha assegurat que “aquest és un model revolucionari per a la mobilitat sostenible al Camp de Tarragona i millorarà de forma clara els trajectes de moltíssimes persones que es mouen entre les principals poblacions de casa nostra, el que vol dir, de retruc, que millorarà les seves vides”. De fet, la xifra estimada d’usuaris potencials és de nou milions i mig anualment, una quantitat de viatges equiparable al nombres registrats el Trambesòs.


Altres notícies:


Sans ha confirmat una vegada més que quan Esquerra governa els projectes avancen i es concreten fins a fer-se realitat. Així, les previsions de la primera fase per al Tramvia del Camp de Tarragona són que surti a licitació a finals d’aquest mateix any mentre que les obres no s’iniciarien fins al 2025.

Amb la trobada feta a Salou en la que també han estat presents altres autoritats del territori com el delegat del Govern, Àngel Xifré o bé la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, juntament amb altres diputats al Parlament, al Congrés, i a la mateixa Diputació, s’escenifica la unitat d’acció i treball que Esquerra té des de tots els àmbits de govern. D’aquesta manera, la formació reivindica l’alineament inequívoc que es té davant de projectes tan importants per l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona com és el Tramvia.