TARRAGONA 21

La Cambra abordarà com afectarà el Brèxit a les empreses espanyoles

La Cambra de Tarragona acollirà el proper 24 de gener de les 9 a les 11,30 hores la jornada “L’empresa espanyola davant del Brèxit”, una iniciativa impulsada per Cámara de Comercio de España, ICEX i CEOE.

Aquesta jornada oferirà una visió actual de les implicacions per al comerç, inversions i contractació pública del Brèxit, i està dirigida a les empreses del país amb interessos econòmics i comercials al Regne Unit.

S’abordaran les ponències: “Situació actual i perspectives de les negociacions per al Brèxit”, “Efectes pràctics del Brèxit sobre les relacions comercials d’Espanya amb el Regne Unit” i “Implicacions duaneres del Brèxit per a l’empresa espanyola”.

Mes informació en aquest enllaç.

El Pretori acull l’exposició ‘Mauthausen. L’univers de l’horror’

El Pretori acull l’exposició ‘Mauthausen. L’univers de l’horror’

El Pretori acull l’exposició ‘Mauthausen. L’univers de l’horror’

Demà dimecres 16 de gener a les 7 de la tarda s’inaugura l’exposició ‘Mauthausen. L’univers de l’horror’ a la Torre del Pretori amb la conferència inaugural “La deportació republicana. Amical de Mauthausen i la lluita contra el feixisme avui” a càrrec d’Enric Garriga, fill del deportat Marcel·lí Garriga, president de l’Amical de Mauthausen i altres camps, vicepresident del Comitè Internacional del Camp de Buchenwald i coordinador de la Xarxa Mai Més.

La mostra té la finalitat de mostrar l’horror més gran concebut al segle XX, els camps de concentració nazis, per tal provocar la reflexió necessària sobre la responsabilitat del passat i també per oposar-se a qualsevol repetició en el present o en el futur. La majoria de les fotografies del camp de Mauthausen van ser obtingudes pels deportats Antonio García i Francesc Boix, que van robar-les dels laboratoris fotogràfics del camp i van deixar-les, a través dels nois del camp que treballaven en una pedrera, a cura de la senyora Anna Poitner del poble de Mauthausen. Antics deportats republicans van ser depositaris d’aquest fons fins que la legalització de l’Amical d’Espanya l’any 1978 va permetre l’acollida de les fotografies a Barcelona.

L’exposició forma part dels actes organitzats per commemorar els 80 anys de la fi de la guerra civil a Tarragona que coordina el Servei d’Arxiu i Documentació Municipal de l’Ajuntament i aplega diferents  institucions i entitats culturals en un programa d’actes per donar a conèixer els antecedents, el desenvolupament i els efectes posteriors del conflicte bèl·lic a la ciutat.

Els actes comencen avui, dimarts 15 de gener, amb la projecció del documental L’ocupació de l’exèrcit franquista del Camp de Tarragona, ara fa 80 anys, del programa “Tremolors” produït per TAC12. Serà a les 7 de la tarda a la sala d’actes de l’Antiga Audiència (pl Pallol, 3).

Enllaç a la programació completa: https://bit.ly/2ss7a4J

 

La Selva del Camp mostra racons i patrimoni en una exposició fotogràfica

El vestíbul de la sala Santa Llúcia de Reus mostra, des del passat dia 2 i fins al 31 de gener, l’exposició fotogràfica ‘La Selva del Camp vista des de l’objectiu’. És un recull del treball de diversos autors, que compta amb el suport de l’Associació Foto Camp Reus, i que proposa un recorregut per diversos racons d’aquest municipi de la nostra comarca. Guillem Recasens Sadurní, Joan Maria Solé Oliach o Jordi Miquel Jové, àlies ‘Toty’, són alguns dels noms propis de la retrospectiva.

Patrimoni i natura

La casa de la vila, l’Hort d’Iglésies, el convent de Sant Rafael i altres indrets del nucli antic han estat l’objecte de la mirada dels fotògrafs, en un projecte conjunt que aborda des de diverses perspectives i sensibilitats la singularitat de la Selva. Els ponts, el portal d’Avall o la plaça de les Pletes, que ens ofereix l’accés al Castell del Paborde, també es mostren esplèndids. El cementiri i el convent de Sant Agustí són altres dels emblemes representats.

El ric entorn natural que l’envolta, a banda, també té el seu espai en la selecció duta a terme. D’aquesta manera, l’observador hi distingirà el Camí del Rec, un tresor pel seu paisatge, el seu patrimoni hidràulic i una flora ben particular. Just al final apareix majestuós el pont alt, de gran importància, també immortalitzat per una de les càmeres dels fotògrafs. Era la via per la qual arribava l’aigua a la vila provinent de la font major de l’Albiol.

Una altra de les icones selvatanes, l’elefantet de l’estació de trens, també ha captat l’interès dels fotògrafs. Se l’ha canviat de lloc i s’han fet tasques de conservació i millora, resultat dels pressupostos participatius. És tan estimat pels veïns, de fet, que el passat mes d’abril se li va dedicar una cercavila amb vermut inclòs per celebrar-ne la restauració.

Tarragona reviurà la màgia de Mecano

El trio integrant de Mecano, en una imatge promocional dels anys 80

L’esperit de Mecano reviurà a Tarragona. La Banda Fòrum TGN, formació de Rambla Music, presentarà el concert “Recordant Mecano” el proper diumenge 3 de febrer a les 19 hores al Teatre Tarragona.

Prop de 150 artistes ompliran l’escenari del Teatre Tarragona amb un nou projecte musical per tornar a reviure la màgia de las mítica banda Mecano, amb els temes més reconeguts del grup que va marcar una època als anys 80 i a més d’una generació. Tot sota la direcció musical de Paco Martín, direcció vocal de Rakel Esteve, direcció escènica de Carles Carrasco i amb la veu principal de Laura Martín amb col.laboració de Llúcia Cano, i arranjaments de Jordi Grisó.

Grans èxits de Mecano en aquest enllaç (Youtube)

Els Reis Mags arribaran per mar a Roda de Berà

El passat dissabte el Patge Reial va visitar el Parc Nadalenc Infantil per recollir les cartes dels nens i nenes de Roda de Berà.

Un any més, Ses Majestats arribaran a Roda de Berà en vaixell. Serà a partir de les cinc de la tarda al Port Esportiu on centenars de persones els hi estaran esperant amb gran il·lusió. Des d’allà faran un petit recorregut damunt les seves carrosses per la plaça Mediterrani, av. del Mar, carrer Sant Llorenç, av. Reina Fabiola, av. de la Platja o plaça Sant Jaume, entre d’altres.

Seguidament es desplaçaran fins el nucli urbà, on a dos quarts de set de la tarda iniciaran la gran cavalcada. L’itinerari els portarà per l’avinguda Sant Jordi, plaça Catalunya i pels carrers Generalitat, Nou i Joan Carles I fins a la plaça de l’Ajuntament, on, des del balcó, acompanyats per l’alcalde Pere Virgili i els membres de la Corporació, saludaran a tots els presents i recolliran la clau màgica que obre les portes de totes les llars del poble.

Els infants de Roda lliuren les seves cartes al Patge Reial

El proppassat dissabte 29 el Patge Reial, enviat per Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, va visitar el Parc Nadalenc Infantil per recollir les cartes dels nens i nenes de Roda de Berà.

A partir de dos quarts de set de la tarda els infants van començar a formar una llarga cua per transmetre al Patge els seus desitjos, aquells que els Reis Mags faran realitat durant la nit del 5 de gener.

La presidenta de Puertos del Estado, al ‘Bon dia Tarragona’ de la Cambra

María Ornella Chacón (foto), presidenta de Puertos del Estado, vindrà a la Cambra el 10 de gener a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades ‘Bon dia Tarragona’, que organitza la Corporació tarragonina. Els ‘Bon dia’ són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

Els tres Reis d’Orient naveguen rumb a Cambrils

Els focs d’Artifici anunciaran l’arribada de Ses Majestats i seguidament s’iniciarà la gran cavalcada pels carrers i places de la vila.

Els tres Reis d’Orient arribaran a Cambrils per mar el proper dissabte 5 de gener a les 18:30 hores. Per amenitzar l’espera a partir de les 18 hores hi haurà animació al port amb els Timbalers Cop de Cap. Els focs d’Artifici anunciaran l’arribada de Ses Majestats i seguidament s’iniciarà la gran cavalcada pels carrers i places de la vila.

En arribar a la plaça de l’Ajuntament, es donarà la benvinguda a la ciutat a Gaspar, Melchor i Baltasar, que faran la recollida de cartes, i s’oferirà xocolata a les persones assistents.

Com és tradicional a Cambrils des de fa més d’un segle, l’endemà dissabte, 6 de gener, els Reis d’Orient repartiran casa per casa les joguines i els regals als nens i nenes que ho hagin sol·licitat. El repartiment començarà per barri de la Parellada, la plaça del Pòsit i les urbanitzacions de Llevant i Ponent.

Els heralds de Ses Majestats arribaran uns dies abans per preparar el camí. Desembarcaran el 30 de desembre a les 12 hores al port i recolliran les cartes el 2 de gener a partir de les 18:30 hores a les places de la Vila i del Pòsit.

Com cada any, el programa d’actes reial està organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb la col·laboració de l’Ajuntament, entitats, empreses i voluntaris.

PROGRAMA REIAL

Diumenge,  30 de desembre

A les 12 h, a   les   Escales Reials del Mollet del Rec, ARRIBADA DELS HERALDS de   Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, per mar.

Seguidament, els Heralds i els seus acompanyants aniran pels carrers i les places de la nostra vila per anunciar l’arribada de Ses Majestats els Reis.

Nota: En cas d’incidència meteorològica es farà una recepció al Hall de l’Ajuntament a les 12 hores

Organitza: Associació d’Antics Alumnes de La Salle i Departament de Festes.

Dimecres, 2 de gener

A partir de les 18.30 h, a la places de la Vila i del Pòsit, RECOLLIDA DE CARTES per part dels HERALDS DE SES MAJESTATS ELS REIS MAGS D’ORIENT

Organitza: Associació d’Antics Alumnes de La Salle i Departament de Festes.

Dissabte, 5 de gener

A partir de les 18 h, a les Escales Reials del Mollet del Rec, ANIMACIÓ amb els TIMBALERS COP DE CAP esperant l’arribada dels Reis d’Orient.

A les 18.30 h, a les Escales Reials del Mollet del Rec, ARRIBADA DE SES MAJESTATS ELS REIS MAGS D’ORIENT.

Els Focs d’Artifici anunciaran l’arribada de Ses Majestats.

Seguidament s’iniciarà la GRAN CAVALCADA pels diferents carrers i places de la nostra vila.

A partir de les 19.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, XOCOLATADA per a tots els nens i nenes que vénen a donar la carta als Reis d’Orient.

A les 20,30 h, aproximadament, ARRIBADA DE LA CAVALCADA a la plaça de l’Ajuntament, i  BENVINGUDA A SES MAJESTATS ELS REIS MAGS D’ORIENT.

Tot seguit RECOLLIDA DE CARTES de tots els nens i nenes, per part dels Reis d’Orient

Col·labora: Cambrils Societas Coqvinaria

Organitza : Associació d’Antics Alumnes de La Salle i Departament de Festes

Nota: en el cas de pluja en el mateix moment,  la recollida de cartes es farà al Palau d’Esports – pavelló 1.

Nota: el magatzem dels Reis estarà al Palau d’Esports a partir de les 22h del dia 5 de gener i fins a les 01.30 h del dia 6 de gener. Entrada per la rotonda del Molí de les Tres Eres.

Diumenge, 6 de gener

A partir de les 9 h, REPARTIMENT DE REGALS.

Els Reis Mags repartiran casa per casa, les joguines i regals que els han estat prèviament sol•licitats pels nens i nenes.

Aquest any el repartiment començarà pel barri de la Parellada, per la plaça del Pòsit   i per les urbanitzacions de Llevant i de Ponent.

Organitza : Associació d’Antics Alumnes de La Salle i Departament de Festes.

La revetlla jove de cap d’any de Cambrils ballarà amb la Banda Biruji i la Disco Festa Fluor

La joventut de Cambrils estrenarà l’any 2019 al ritme de la Banda Biruji i una Disco Festa Fluor. La festa jove de cap d’any se celebrarà a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil (avinguda Horta de Santa Maria, 14) a partir de la 1 de la matinada i fins a les 7 del matí.

Un dels objectius de la revetlla, organitzada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de l’Associació Suñu Cayuco, és oferir una proposta perquè els joves es quedin a Cambrils i no hagin d’agafar el cotxe, evitant així els riscos de la mobilitat en una nit com aquesta.

La Banda Biruji és una orquestra de versions que aposta per les millors cançons del panorama alternatiu i reivindicatiu de la música catalana i internacional. Alhora, també fa seves les cançons catalanes de sempre, transformant-les al punk, ska i reggae per oferir-les amb la màxima festivitat.

La nit s’allargarà amb l’original i divertida Disco Festa Fluor, que omplirà la sala de colors fluorescents perquè els i les participants es puguin maquillar i brillin en la foscor.

Les persones menors de 16 anys hauran d’entrar acompanyades del pare/mare/tutor/a i amb autorització. L’autorització es pot descarregar des d’aquest enllaç: http://www.cambrils.cat/joventut/activitats/cap-d-any-jove. La venda d’alcohol està prohibida als menors de 18 anys.

Festa per rebre el nou any al Pavelló Salou Ponent a partir de les 00:30h

Els propers dies 29 i 30 de desembre, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou durà a terme, un any més, el Parc Jove de Nadal al Pavelló Salou Ponent en horari de 16h a 20h. Al parc es podrà gaudir d’una zona de videojocs, espais per jugar a pàdel, futbol sala i bàsquet, màquines recreatives, toro mecànic, inflables pels joves, rocòdrom i solowheels. A més, també es duran a terme tornejos i competicions de pàdel, Fifa 19, Toro mecànic i concursos de tirs lliures. L’entrada és gratuïta i les inscripcions als tornejos es podran fer de manera gratuïta el mateix dia al parc.

A més, Salou vol encarar el 2019 amb il·lusió des del primer moment i amb aquest objectiu la regidoria  ha programat també una festa de cap d’any pensada per donar-hi cabuda a tots els públics, sobretot el familiar, que sovint troba limitacions per a gaudir de l’oci nocturn en dates tan assenyalades. El contingut de l’acte mantindrà l’esperit festiu amb Dj’s, i s’hi sumarà animació destinada als infants amb l’objectiu d’integrar-los en la celebració i fer-los partícips de la vetllada.

L’entrada a la festa també és gratuïta, però és necessari adquirir la invitació al Punt d’Informació Juvenil, situat a la Masia Tous (C/Maria Castillo cantonada C/Montserrat) de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h, o la mateixa nit al Pavelló Salou Ponent. Les invitacions seran vàlides fins omplir aforament, i els menors d’edat hauran d’anar acompanyats per un adult.

El regidor de Joventut, David González, ha volgut destacar que “des de la regidoria, un any més, tornem a apostar per una festa de Cap d’Any per a tota la família, per tal que tothom, petits i grans, puguin gaudir d’aquesta festa popular”. González també ha fet referència al Parc Jove de Nadal, assenyalant que “aquesta nova edició compta amb el rocòdrom, els solowheels i les màquines recreatives com a novetats i s’amplia el ventall de videojocs per tal de donar-li cabuda a la diversitat de gustos entre els joves”.

Per a més informació es pot consultar al Punt d’Informació Juvenil a la Masia Tous, al telèfon 661 583 413 o consultar les xarxes socials de Joventut Salou.

‘Hola 2019’ donarà la benvinguda al nou any des de la plaça del Mercadal

Amb el lema “Hola 2019” l’Agència Reus Promoció i en el marc de la campanya de Nadal organitza novament un espectacle de benvinguda al nou any des del bell mig de la ciutat, a la plaça del Mercadal. La trobada consisteix en poder seguir les campanades d’inici del nou any enmig de música i llums de colors.

L’animació musical de l’acte, que començarà al voltant de les 23:30 h, durarà fins a les 2 h de la matinada i anirà a càrrec dels Dj Florida y Hermoso i Dj Violeta. L’acte de benvinguda al nou any aplega cada any centenars de reusencs que s’acosten al Mercadal per festejar junts les dotze campanades.

Per donar la benvinguda a l’any de la manera més divertida, els dj’s faran una batalla final oferint a tots els assistents tres estils diferents de música amb confeti y llums de colors.

Corsini acollirà la primera festa de cap d’any municipal des de les 11 de la nit fins a les dues de la matinada

Begoña Floria i l’Home dels Nassos des de fa sis anys de paisà, Joan Beneito.

L’ajuntament de Tarragona “s’implicarà per primer cop” en la realització d’una festa de Cap d’Any a la ciutat oferint a la plaça Corsini tot un seguit d’activitats que s’iniciaran a les onze de la nit i es clouran a les dues de la matinada, amb la figura de l’Home dels Nassos, que enguany compleix el seu 50è aniversari, com figura protagonista. “És una icona que volem posicionar aprofitant aquesta data”, explicava la tinent d’alcalde Begoña Floria, precisant que “en la festa de Cap d’Any que es va dur a terme a la plaça de les Cols no érem els promotors”. De fet, aquest dijous a partir de les 18.00 hores s’estrenarà al facebook de Cultura de l’Ajuntament  (http://www.facebook.com/tgncultura) el documental de poc més de dos minuts de durada realitzat l’any 1968 pel fotògraf Ramon Vallvé amb l’aparició del que va ser el primer capgròs dedicat a la figura de l’Home dels Nassos existent a tota Catalunya (convertint en realitat una idea de Joan Virgili Basora) i que ha estat recuperat per l’Arxiu Històric Municipal.

També a  partir d’avui i fins el dia 31 de desembre, una imatge de 3 metres d’alçada de l’Home dels Nassos estarà al Mercat Central perquè qui vulgui es pugui fer una fotografia amb ell. Qui es faci una fotografia i la pengi a les xarxes socials i etiqueti Mercat Central de Tarragona participarà en un sorteig d’un parell de tortells de reis del Mercat Central (Fleca Paquita i Cal Jan). La il·lustració és obra d’Edu Polo.

El programa contempla desd’un mapping fins als quarts, les campanades, i música en directe oferida per dos DJs. Fins al moment hi ha quatre terrasses o espais de bars situats a tocar de Corsini que han confirmat la seva intenció d’aprofitar l’horari extraordinari d’apertura concedit des del consistori fins a les quatre de la matinada. “Volem que sigui una festa molt familiar. Servirà tant per aquells que es després de sopar volen acabar la festa rebent amb companyia i bon humor el bon any com per aquells, potser més joves, que la volen iniciar”, afirmava la regidora, assegurant que l’oferta és molt espartana “per tal de no entrar en competència deslleial amb equipaments privats”.

Des del 2016, l’Home dels Nassos de Tarragona és l’únic que compta amb una cançó pròpia per rebre’l, que va ser creada per l’Aula de Música Tradicional i Popular El Tecler.

Segons la consellera de Festes, “crèiem que aquest 2018  hi ha un cúmul de circumstàncies positives que fa que l’Ajuntament assumeixi l’organització del darrer esdeveniment i primer de l’any de la Ciutat. Alguns motius són: plaça Corsini finalitzada; tenim un rellotge carilló, volem posar en valor els equipaments modernistes de la nostra ciutat i la televisió pública del Camp de Tarragona, TAC 12,  fa 10 anys i també vol fer una aportació a aquest esdeveniment”.

D’altra banda, ha destacat que “en la festa de fi d’any creiem que és un bon moment  per donar  un missatge sobre la necessitat de tenir cura del medi ambient i així ho ens ho hem plantejat des de les diferents conselleries implicades en tirar-ho endavant. Tal com vam fer per Sant Magi i Santa Tecla que vam reduir el consum de gots de plàstic d’un sol ús en barres instal·lades en l’espai públic”.

La festa

El dia 31, a les 23 hores començarà l’esdeveniment, a la plaça Corsini, amb la crida: Tots a plaça! Hola, 2019!

Aquest expressió vol convidar a la ciutadania a estar presents a  la plaça Corsini o veureu en directe per la televisió TAC 12 tot l’esdeveniment. De les 23 a les 23.30 es projectaran  coreografies audiovisuals a la façana del Mercat amb fil musical orientat al públic més petit de casa.

A partir de les 23.30 hores, un actor i una actriu de la companyia Toc de Gresca, Teatre de Carrer, s’ubicaran sota el rellotge carilló del Mercat Central i reptaran als assistents a ser capaços de respondre un total de 14 preguntes. Serà un concurs de preguntes i respostes plegats. Hi haurà tantes preguntes com lletres hi ha a la façana que dóna a la plaça (Mercado Público). Es tracta que  els més petits siguin els més ràpids en respondre les preguntes i consultar amb els seus pares, mares o familiars si els hi cal ajuda.

Si la canalla  aconsegueix amb èxit respondre totes les respostes sense cap equivocació,  s’activarà l’audiovisual amb tècnica vídeo mapping 3D que està editant l’empresa tarragonina http://www.monsuton.com/

La duració serà inferior a 10 minuts on es tractarà:

 • Economia Circular
 • Les 4 estacions de l’Any
 • Cuina
 • Reciclatge dels Residus

A pocs minuts de les 00h00, una imatge de l’Home dels Nassos es projectarà  a la façana del Mercat i  activarà el carilló perquè la seva presència diu que l’any s’està acabant.

El rellotge carilló seguirà els passos següents:

 • Tocaran els quarts
 • Tocaran les 12 campanades
 • Sortida del rellotge carilló

La festa es perllongarà fins a les 2 de la matinada. Hi haurà música amb una mescla musical realitzada pels tarragonins Jordi Gilabert i Joan Adserà. Els bars i restaurants de l’entorn de la plaça: Hotel Urbis, Reding 22, Pastisseria Marmol i Piscolabis han confirmat que estaran operatius.

El lema del Mercat central és #onesviutot

Algunes indicacions que cal tenir en compte:

 • Cal portar el raïm de casa i el got reutilitzable. Hem de ser capaços de fer el brindis amb got reutilitzable més multitudinari.
 • Evitar portar residus de vidre.
 • Es podrà seguir tot l’esdeveniment en directe a través de la televisió TAC 12 i les xarxes socials. Els presentadors que donaran el tret de sortida seran els joves periodistes Jordi Murtró, presentador del Magazine Som-hi, i Laura Vives, presentadora del programa Estiu12.

Finalment, assenyalar que es pot comprar o recollir les comandes al Mercat el 31 fins a les 19.30. Una bona ocasió per  comprar el raïm als comerços de la ciutat justament  enguany que se celebra el III Congrés de Cuina Catalana, que posa en valor els productes de proximitat i de temporada.

 

Tret de sortida a una edició amb novetats del Parc Infantil de Nadal de Tarragona

Begoña Floria a l’estand d’Ematsa, que enguany estrena una maqueta de la depuradora perquè els més petits coneguin el sistema de tractament de l’aigua i el seu retorn al medi ambient.

La tinent d’alcalde Begoña Floria ha inaugurat aquest matí el Parc Infantil de Nadal, ubicat al Recinte Firal i que acollirà fins al 4 de gener aquesta nova edició. Organitzat pel Club dels Tarraconins, enguany comptarà amb diferents novetats com una pista de gel sintètic de quasi 100m2, un circuit de karts elèctrics, una pista gegant de Scalextric, un escape room i un hort urbà on els infants aprendran a cultivar les seves pròpies plantes.

L’eix temàtic d’aquesta edició serà la ciutat. A diferència d’altres edicions, aquest any el parc no estarà distribuït per zones sinó que els tallers estaran delimitats per carrers amb nom propi que descriuran què s’hi pot trobar.

L’epicentre serà la Plaça dels Nins, un espai on s’hi podran trobar una pila de jocs reciclats, una food truck i on també s’hi faran puntualment espectacles en petit format.

‘La Ciutat dels Infants’ del Parc de Nadal comptarà amb dos espais per a espectacles. Un serà l’escenari (Teatre de la Ciutat) que estarà situat al final del recinte i on s’hi donaran cita els espectacles de gran format amb un espai per seure i gaudir. L’altre serà la Plaça dels Nins, just al centre del recinte i amb un caràcter polivalent que permetrà veure-hi espectacles propers, exhibicions, tallers, visites de personatges i on també hi haurà instal·lat permanentment una sèrie de jocs reciclats on els infants podran jugar.

Horari

 • Obertura de portes: 27 de desembre a les 11h
 • Inauguració: 27 de desembre a les 12.30 h
 • Horari: matí d’11 a 14 h i tardes de 17 a 20 h
 • El 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí el Parc estarà tancat.

Venda d’entrades i abonaments

 • A partir del 27 de desembre: Taquilles del Parc de Nadal (recinte del Palau Firal).
 • Horari: matí de 10.30 a 13.45 h i tarda de 16.30 a 19.45 h.
 • El 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí les taquilles estaran tancades.

Preus

Matí

 • Públic general (de 2 a 17 anys): 3 €
 • Socis del Club dels Tarraconins*: 2 €Famílies nombroses*: 2 €
 • Adults acompanyants (majors d’edat): 1 €

Tarda

 • Públic general (de 2 a 17 anys): 4 €
 • Socis del Club dels Tarraconins*: 3 €
 • Famílies nombroses*: 3 €
 • Adults acompanyants (majors d’edat): 1 €

Altres tipus d’entrada

 • Grups concertats (amb reserva prèvia a club@tarraconins.cat): 2 €
 • Abonament vàlid per a tots els dies (aquest abonament inclou l’accés lliure d’un acompanyant major d’edat): 15 €
 • Menors de 2 anys, majors de 65 o persones amb diversitat funcional: gratuït (cal presentar document oficial acreditatiu)

*Descompte socis del Club dels Tarraconins i famílies nombroses no acumulable          

Entitats col·laboradores

El Parc de Nadal d’aquest any ha estat possible gràcies a la implicació de nombroses empreses, entitats, col•lectius i departaments de l’Ajuntament de Tarragona: Ematsa, Teixidó, Petits Enginyers, El Palau de Congressos, Bon Preu i Esclat, Europe Direct, Consell Comarcal del Tarragonès, Centres Cívics, Colla JoveXiquets de Tarragona, Xiquets de Tarragona, Gimnàstic de Tarragona, Servei Català de Trànsit, Oh my Crep!, Col•legi d’Arquitectes, Col•legi de Veterinaris, Consell Municipal d’Infants, FCC, Protecció Civil, Sirusa, Grup i Ajuntament de Tarragona.

Obre portes el Parc de Nadal a Constantí

Entre els dies 27 i 29 de desembre tindrà lloc una nova edició del Parc de Nadal organitzat per l’Ajuntament de Constantí. Durant els propers 3 dies el Pavelló Poliesportiu acollirà tot un seguit d’activitats destinades a un públic infantil i juvenil. El Parc de Nadal, que organitza l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Constantí, serà coordinat pel dinamitzador juvenil del projecte TREKA, la responsable del Punt Òmnia i el tècnic de joventut municipal, i comptarà amb la col·laboració del grup de premonitors joves, monitors de lleure de Constantí i entitats locals que oferiran activitats per als assistents.

Aquest any el Parc de Nadal compta amb 7 espais inflables preparats per a totes les edats, jocs, ping pong, bàsquet, zona de manualitats i maquillatge. A més, es faran activitats puntuals programades: tallers de ball (breakdance), tornejos de ping pong o de minifutbol. El Parc també estarà guarnit amb l’arbre dels desitjos, on tots els assistents podran penjar les targetes amb el “bons desitjos” per al 2019.

D’altra banda, el primer dia del Parc (27 de desembre), es presentarà una nova entitat esportiva, el Constantí Scooter Club, per a totes aquelles persones que als agrada patinar. L’acte comptarà amb la presència de  Marina López, campiona d’Espanya, que oferirà una exhibició.

El Parc de Nadal obrirà les seves portes de 10 a 13 h i de 16.30 a 19.30 h. Els preus són de  3 euros l’entrada d’un dia; 5 euros l’entrada per 2 dies, i 6 euros per als 3 dies. La venda d’entrades es farà al Pavelló Poliesportiu, coincidint amb l’horari d’obertura del Parc.

L’’assalta boles’ és la principal novetat del Parc de Nadal d’Altafulla, que obre portes el 2 de gener

La fira celebrarà la 9a edició en un espai instal·lat al Pavelló Municipal i a l’escola El Roquissar en una superfície de més de 2.000 m2 de jocs i inflables per a la canalla.

L’atracció ‘assalta boles’ és la principal novetat del Parc de Nadal 2018 d’Altafulla, que obrirà les portes el pròxim dia 2 i fins al 4 de gener de 2019. La 9a edició de la fira, que tindrà l’entrada lliure, s’instal·larà un any més al Pavelló Municipal d’Esports i al gimnàs i la pista de l’escola El Roquissar, i ocuparà així un espai firal de més de 2.000 m2 de jocs, inflables, tallers i activitats per a la canalla.

El Parc de Nadal d’Altafulla comptarà amb un total de deu atraccions com l’assalta boles, karts a motor, karts ecològics a pedals, salta boles, el Súper bigotis, que repeteix edició, el gira-salta, els bidons, l’inflable i pista amb tobogan, una ludoteca, i un taller de pinta cares.

La regidora de Cultura i Festes, Montse Castellarnau, ha explicat que “es tracta d’un parc de gran qualitat que ofereix moltes possibilitats als més petits de la casa per entretenir-los i facilitar-los activitats alternatives durant les vacances de Nadal”.

Més enllà d’això, també es durà a terme un taller de manualitats diferent cada dia i també es comptarà amb la col·laboració de la Policia Local, els Bombers de la Generalitat i el Servei d’Ambulàncies al llarg dels tres dies de fira. A més, es comptarà també amb servei de bar dintre del recinte firal. L’horari d’obertura del parc serà de 17 a 20h.

D’altra banda, el Parc de Nadal acollirà el dijous 3 de gener al Patge Reial que recollirà les cartes dels més menuts per lliurar-los-hi a Ses Majestats; i el divendres 4, a les 19.00h, es farà el lliurament de premis del 7è Concurs de Pessebres d’Altafulla.

‘Els Pastorets’ de l’Associació La Salle, al Teatre Metropol

L’Associació La Salle Tarragona presentarà els dies 28 i 29 de desembre a les 18.30 hores al Teatre Metropol ‘Els Pastorets’ segons la versió de l’escriptor i autor teatral Josep Maria Folch i Torres. Així, el Teatre Metropol acollirà ‘Els pastorets’ de sempre, a l’escenari de sempre, de la mà de la companyia de sempre, l’Associació La Salle de Tarragona.

‘Els Pastorets’ de La Salle han estat sempre el referent teatral nadalenc a la nostra ciutat, són Els pastorets tradicionals des de 1952.

Direcció: Josep Maria Rota. Amb: Lluís Lillo, Marc Baches, Josep Maria Rota, Anna Poveda, Ferran Val, Jordi Poveda, Teresa Tous, Pau Sanchis.

‘El Nadal des de l’Art urbà’, nova exposició col·lectiva a la Torre Vella

Aquesta exposició col·lectiva pretén fer ressò de les diferents tendències o línies de treball de l’art urbà actual en el territori.

Amb l’arribada de les festes nadalenques, la Torre Vella inaugura demà a les 19 hores, l’exposició “El Nadal des de l’Art urbà” amb el Nadal com a punt de partida. En aquesta nova edició, els artistes i escriptors de grafitti seran els protagonistes, els quals es reuniran per la creació d’un espai de difusió entorn les pràctiques contemporànies vinculades a l’Art urbà, també anomenat Street Art.

En total recull un total de 10 obres dels artistes Arnau Casanoves, Xavi Bonillo, A la Sombra (Henry Knight i Ferran Orta), Foham Fonezs Gallery, Enguany, Josep Prous (Rustik studio), Gotadeabryl i Gasic Painter (Xavier Oliach); els quals s’han reunit aquests passats dies 17 i 19 de desembre per a l’elaboració de les peces a la Masia Tous. Tots ells utilitzen diferents expressions artístiques a l’hora de realitzar els seus treballs, fet que dotarà l’exposició d’una gran varietat d’estils gràfics. A més, totes les obres tindran el Nadal com a element central de la peça.

Aquesta exposició col·lectiva pretén fer ressò de les diferents tendències o línies de treball de l’art urbà actual en el territori i provocar un impacte positiu en les diferents versions de les festes nadalenques. L’exposició romandrà oberta fins el 13 de gener de 2019 en horari de dilluns a dissabte de 18 a 20 hores, diumenges i festius tancat.

El Parc de Nadal comptarà amb pista de gel sintètic, karts elèctrics i un escape room

A la imatge, la consellera de Joventut, Ivana Martínez, acompanyada de la tècnica del Club dels Tarraconins, Marina Borràs, i del tècnic de Joventut, Francesc Guirro.

El Parc de Nadal i el Casal x Nadal tornaran a oferir propostes de qualitat per als infants i joves de la ciutat aquestes festes. La conselera de Joventut, Ivana Martínez, ha presentat aquest dimecres les dues propostes que “ofereixen un ampli ventall d’activitats de qualitat per a infants i joves des dels 0 fins als 35 anys”.

El Parc de Nadal-La Ciutat dels Infants

El Recinte Firal acollirà del 27 de desembre al 4 de gener ‘La ciutat dels infants’, una nova edició del Parc de Nadal organitzat pel Club dels Tarraconins.

El Parc de Nadal d’aquest any comptarà amb diferents novetats com una pista de gel sintètic de quasi 100m2, un circuit de karts elèctrics, una pista gegant de Scalextric, un escape room i un hort urbà on els infants aprendran a cultivar les seves pròpies plantes.

L’eix temàtic d’aquesta edició serà la ciutat. A diferència d’altres edicions, aquest any el parc no estarà distribuït per zones sinó que els tallers estaran delimitats per carrers amb nom propi que descriuran què hi podrem trobar.

L’epicentre serà la Plaça dels Nins, un espai on s’hi podran trobar una pila de jocs reciclats, una food truck i on també s’hi faran puntualment espectacles en petit format.

‘La Ciutat dels Infants’ del Parc de Nadal comptarà amb dos espais per a espectacles. Un serà l’escenari (Teatre de la Ciutat) que estarà situat al final del recinte i on s’hi donaran cita els espectacles de gran format amb un espai per seure i gaudir. L’altre serà la Plaça dels Nins, just al centre del recinte i amb un caràcter polivalent que permetrà veure-hi espectacles propers, exhibicions, tallers, visites de personatges i on també hi haurà instal·lat permanentment una sèrie de jocs reciclats on els infants podran jugar.

Horari

 • Obertura de portes: 27 de desembre a les 11h
 • Inauguració: 27 de desembre a les 12.30 h
 • Horari: matí d’11 a 14 h i tardes de 17 a 20 h
 • El 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí el Parc estarà tancat.

Venda d’entrades i abonaments

 • A partir del 27 de desembre: Taquilles del Parc de Nadal (recinte del Palau Firal).
 • Horari: matí de 10.30 a 13.45 h i tarda de 16.30 a 19.45 h.
 • El 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí les taquilles estaran tancades.

Preus

 • Matí: Públic general (de 2 a 17 anys): 3 €; Socis del Club dels Tarraconins*: 2 €; Famílies nombroses*: 2 €; Adults acompanyants (majors d’edat): 1 €
 • Tarda: Públic general (de 2 a 17 anys): 4 €; Socis del Club dels Tarraconins*: 3 €; Famílies nombroses*: 3 €; Adults acompanyants (majors d’edat): 1 €

Altres tipus d’entrada

 • Grups concertats (amb reserva prèvia a club@tarraconins.cat): 2 €
 • Abonament vàlid per a tots els dies (aquest abonament inclou l’accés lliure d’un acompanyant major d’edat): 15 €
 • Menors de 2 anys, majors de 65 o persones amb diversitat funcional: gratuït (cal presentar document oficial acreditatiu)

*Descompte socis del Club dels Tarraconins i famílies nombroses no acumulable

Entitats col·laboradores

El Parc de Nadal d’aquest any ha estat possible gràcies a la implicació de nombroses empreses, entitats, col·lectius i departaments de l’Ajuntament de Tarragona: Ematsa, Teixidó, Petits Enginyers, El Palau de Congressos, Bon Preu i Esclat, Europe Direct, Consell Comarcal del Tarragonès, Centres Cívics, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets de Tarragona, Gimnàstic de Tarragona, Servei Català de Trànsit, Oh my Crep!, Col·legi d’Arquitectes, Col·legi de Veterinaris, Consell Municipal d’Infants, FCC, Protecció Civil, Sirusa, Grup i Ajuntament de Tarragona.

L’espai Jove Kesse aculla la 8a Edició del Casal X Nadal

Del 18 al 22 i del 27 al 30 de desembre l’Espai Jove Kesse acull la 8a edició del Casal X Nadal, una programació especial dirigida a persones joves de 12 a 35 anys. Són nou dies amb propostes innovadores, creatives i lúdiques amb el propòsit d’oferir espais alternatius d’activitat durant els dies de les vacances de Nadal.

A banda dels serveis que ja ofereix habitualment l’Espai Jove Kesse com la reserva d’espais i materials i les activitats de primera planta, al Casal x Nadal es podrà participar en un total de 29 propostes que serviran per donar a conèixer l’activitat de l’equipament ofereix durant tot l’any: tallers culturals i educatius, exposicions, concerts, dinàmiques i tornejos, entre d’altres.

Després de Nadal i Sant Esteve, del 27 al 30 de desembre,el Casal x Nadal tornarà a obrir totes les tardes i es podrà participar en activitats com un taller de ràdio i comunicació, jocs de rol i estratègia, cuina nadalenca i, com a novetat destacada, el taller de Tilt Brush, una eina de Google que permet crear objectes en 3D a través de la realitat virtual. També com a novetat hi haurà una trobada amb la comunitat Pokémon a Tarragona, on s’explicaran trucs per iniciar-se en aquest joc i tècniques per a jugadors/es es més avançats.

El Casal XNadal acull propostes formatives en format monogràfic o intensiu, com és el cas del curs de premonitor/a de lleure, on s’ofereixen tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món de l’educació en el lleure;el taller d’habilitats emprenedores, impulsat pel servei de treball de l’Oficina Jove del Tarragonès o el taller de còmics per a la igualtat, impulsat pel Departament de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, amb l’objectiu d’oferir espais de formació i experimentació en diferents àmbits d’interès social.

L’accés al Casal X Nadal és gratuït.No obstant això, serà necessari tenir la Targeta Kesse. Aquesta targeta es pot demanar presencialment a l’equipament. Durant aquests dies no caldrà disposar del carnet Tarragonajove per a la reserva d’espais i materials.

El Casal X Nadal és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) i compta amb el suport de més de 20 entitats i col•lectius joves implicats en el disseny, programació i realització de les activitats: Fundació Siurana, Associació de jugadors de rol i estratègia de Tarragona, Petits Enginyers, Arteliats, Kyarameru’s, Sakura Angels, ILY girls, Autoocupació, Polígon cultural, NunyG, Arteliats, Comunitat Pokèmon a Tarragona, Olga Pes, Cristina Filgueiras, Col•lectiu Fridas, Victòria Mosseguí, Kim Jordan Creations, Genovesa Narratives Teatrals, Col•lectiu de joves de Primera Planta de l’Espai Jove Kesse, Ràdio Ciutat de Tarragona, SIAD Servei d’atenció i informació a les Dones, Oficina Jove del Tarragonès i Direcció General de Joventut.

Per a més informació i accedir a les activitats amb inscripció es recomana reservar plaça a www.tarragonajove.org.

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló se celebrarà els dies 23, 26, 29 i 30 de desembre

En aquesta 21a edició, hi haurà una millora d’espais i d’escenes.

Les persones que visitin enguany el 21è Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló, previst per als dies 23, 26, 29 i 30 de desembre, s’hi trobaran millores en els espais i en les escenes, segons ha avançat l’Associació Masia de Castelló. Aquesta entitat, que és la que organitza l’esdeveniment  amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, obrirà el recorregut més cap al bosc en aquesta edició, per ampliar l’espai i evitar les aglomeracions de gent; i també introduirà nous oficis antics, com el de torner.

En total, durant aquests quatre dies de desembre, s’hi representaran trenta-nou escenes, gràcies als 300 actors i més de 150 col·laboradors que faran possible que aquest poble medieval del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant recuperi, com cada Nadal, la seva vida. L’horari de visita serà de les 18 a les 20.30h. Les entrades es podran comprar online a www.masiacastello.cat o a Castelló mateix, en arribar al poble, i tindran un preu de 5 euros, per als nens d’entre 4 i 9 anys; i de 8 euros, per a la resta de públic; per als menors de 4 anys, l’accés serà gratuït. El preu de l’entrada inclourà un petit berenar, que s’oferirà en una gran carpa.

Les persones interessades a visitar el Pessebre caldrà que s’apropin fins a Vandellòs, on se’ls indicarà com arribar amb el seu propi vehicle, per camí asfaltat, fins a l’aparcament, una gran zona condicionada per estacionar els vehicles fàcilment.

Precisament, el que veritablement fa únic aquest pessebre és el lloc on se celebra. Castelló és un poble medieval del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, enclavat entre muntanyes, que quedà deshabitat a la meitat del segle XX. La seva decadència física s’aturà quan l’any 1997 es va constituir l’Associació Masia de Castelló i va organitzar el seu primer pessebre vivent.

Poc a poc Castelló, gràcies al Pessebre, ha recuperat carrers, parets, eres, cases i algun sostre, aleshores mig enrunats i amagats sota la vegetació. Però no només ha recuperat el seu aspecte físic, sinó també, cada Nadal, la seva vida, aquella que havia tingut a principis del segle passat, quan hi habitaven prop de 120 persones. Així doncs, a Castelló, per Nadal, hi torna a haver ferrer, baster, llatadores, canyisser, fuster… A l’era hi torna a haver garbes, al forn s’hi sent de nou el flaire del pa acabat de fer, a la taverna s’hi canta novament i el fum dalt al bosc del Tossalet delata la carbonera.

Cal destacar que des de l’any passat, hi és obert el celler de ‘Cal Santo’, una de les cases importants de Castelló del segle XVII, que encara queda dempeus. Els visitants hi podran veure la cuina, el forn de pa, el menjador, el foc a terra, l’estable… I també la sínia d’aigua que s’hi va fer l’any passat i que la fa funcionar un animal (l’aigua extreta del pou s’aprofita per regar l’hort del pessebre); així com l’establia del naixement, ubicada des de l’edició anterior en un lloc més bonic i cèntric, al corral vell que s’hi va recuperar.

Aquest projecte, després de vint-i-un anys, segueix en peu. Enguany, Castelló, gràcies a l’esforç de l’Associació i a la inestimable col·laboració dels veïns, encara el futur amb optimisme. Actualment, els treballs de desenrunament continuen centrant-se en la reconstrucció de ‘Cal Santo’ (casa pairal del S.XVII). Són espais reconstruïts per l’Associació, sempre amb finalitats públiques.

III Concurs d’Instagram

En aquesta 21a edició, els visitants també podran participar en el concurs d’Instagram que convoca la Regidoria de Turisme per tercer any consecutiu, amb els hashtags #pessebredelsestels2018 i #masiacastelló. La persona que sigui l’autora de la fotografia guanyadora rebrà tots aquests premis: una estada de dues nits per a dues persones a l’Hotel Figuerola Resort @Spa, en règim de dormir i esmorzar, que inclou un sopar i una sessió d’spa; un bateig de golf al Pitch &Putt La Figuerola; i un dinar per a dues persones al restaurant El Rebost de la Nuri de Masboquera. Les bases del concurs es poden consultar al web de Turisme: www.hospitalet-valldellors.cat

Les festes de Nadal mostren la cara més solidària del Morell

Que el Morell és un poble solidari queda clar amb moltes activitats que s ’hi realitzen al llarg de l’any, però  segurament és durant el mes de desembre quan es concentren més actes d’aquest tipus. De fet, aquest cap de setmana en tindran lloc uns quants, coincidint amb La Marató de TV3 de diumenge 16 de desembre, dedicada a la investigación contra el càncer. Així, dissabte 15 de desembre al matí, de 10 a 14 hores i a la Rambla Pau Casals, l’Associació Teixim Solidaritat ha organitzat una rifa de manualitats i un taller de pompons , els beneficis de la qual es destinaran a La Marató de TV3. I a partir de les 21 hores i al Centre de Serveis per a la Gent Gran, sopar  i bingo solidari per la mateixa causa impulsat des de l’Associació Voluntariat Social El Morell.

I diumenge 16 de desembre, l ’esmorzar de la 3ª Festa de l’Oli Nou del municipi també será solidari amb la iniciativa de la televisió pública catalana, una jornada que es completarà amb el concert que es farà a les 13 hores al Teatre-Auditori, a càrrec de l’alumnat i professorat de l’Escola de Música Municipal El Morell, amb la col·laboració de l’Aula de Dansa de l’Escola Ventura Gassol.

També es destinarà a La Marató una part de l’import recaptat amb el festival de dansa ‘El Trencanous’ del 23 de desembre, a càrrec de l’AMPA de l’Escola Ventura Gassol, mentre que l’altra part es farà arribar a l’APPC-La Muntanyeta. Aquesta última, una entitat que rebrà els beneficis de la segona representació d’Un conte de Nadal del Grup de Teatre La Sala del Morell, que será el 28 de desembre.

Però la solidaritat no s’acaba aquí, i és que des de finals de novembre s’han anat succeint actes per recaptar diners per a La Marató de TV3, com una xocolatada organitzada des de la Llar d’infants, la Caminada Solidària i el berenar solidari durant l’activitat de Balls I danses del passat diumenge 9 de desembre, o la iniciativa de la Penya Barcelonista del Morell amb el seu arbre dels desitjos solidari.

A més, durant tot el desembre l’Associació Voluntariat Social El Morell coordina, un any més, la campanya ‘Cap infant sense joguina’ al municipi. Una iniciativa que té per objectiu que els nens i nenes que viuen en famílies amb situación de risc de vulnerabilitat no es quedin sense joguines en aquests dies de Nadal i Reis. Així, el Centre de Serveis per a la Gent Gran centralitzarà la recollida de material que després l’entitat repartirà.

Riudoms enceta els actes de festes amb els mercats de Nadal i d’artistes locals

La programació de Nadal de Riudoms omple aquests dies de festes amb un reguitzell d’activitats familiars per als veïns i visitants del poble i s’enceta amb el tradicional Mercat de Nadal els dies 15 i 16 de desembre, que omplirà la plaça de l’església de parades i activitats.

Dissabte 15, el mercat obrirà a les 10 del matí, amb les esperades paradetes amb regals i motius nadalencs. A les 11 hores hi haurà un Taller de Centres Florals i a les 12 hores, l’Hora del Conte a l’espai Jove. A la tarda, el mercat reprendrà la seva activitat a les 17 hores, amb un taller de maquillatge, els contes al menjador de l’àvia i el concert del grup Reggae per Xics, al Teatre Auditori del Casal Riudomenc a les 17.30 hores.

La tarda acabarà amb una gran xocolatada popular a les 18.45 h, l’encesa dels llums de la plaça a les 19.20 h. i el concert coral dels ‘Petits Cantors’ de l’Escola Municipal de Musica. La cloenda de la vetllada anirà a càrrec del grup ‘Tocabemolls’ amb música en viu.

El diumenge 16 de desembre, el Mercat de Nadal tornarà a obrir a partir de les 10 del matí. A la mateixa hora, es farà una caminada solidària amb la Marató de TV3. Els menys esportistes podran comprar una bossa de garrofes per al tió en benefici de la Marató. De 10 a 14 hores hi haurà una Scape Room a l’Espai Jove i una nova edició dels ‘Contes al menjador de l’Àvia’ d’11 a 12 hores, a la plaça de l’església. El matí acabarà amb l’espectacle de titelles ‘Recontes’ a les 12 h i amb la ballada dels Gegants a les 13.30 hores. Per la tarda, a les 6, gran Bingo en benefici de la Marató de TV3 amb Rom Cremat i amb premis oferts pels comerços i entitats de Riudoms.

Primer mercat d’artistes locals

Una de les novetats del Mercat de Nadal d’enguany és el ‘MercArt Riudoms’, el 1r Mercat d’Artistes Riudomencs, organitzat per la Secció d’Art del CERAP i l’Ajuntament de Riudoms els dies 15 i 16 de desembre, de les 11.00 a les 20.00h, a la plaça Petita. Aquest mercat vol potenciar i fer visible l’obra de més d’una vintena d’artistes riudomencs, amb l’objectiu de reivindicar el món de l’art al poble. Així mateix, vol donar al públic la possibilitat d’adquirir obres d’art a un preu assequible i en un moment molt oportú per la proximitat de les festes de Nadal, en què moltes persones busquen fer un regal diferent i original.

Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la POLÍTICA DE COOKIES

ACEPTAR
Aviso de cookies