.

Lluís Gavaldà i JoanPau Chaves, en una imatge promocional. Foto: Cedida

Sona la cançó” arriba al Morell aquest divendres 1 de març, amb Lluís Gavaldà i JoanPau Chaves dalt l’escenari. La proposta en acústic és un espectacle entranyable i juganer on Lluís Gavaldà, acompanyat del seu company, músic i compositor inseparable JoanPau Chaves, repassa en format íntim i proper les cançons més estimades del seu cançoner compartit, de manera original i sorprenent.

Seguint un fil argumental al voltant de com es crea una peça musical, aquest duet de músics reconeguts entrellacen els temes més celebrats d’Els Pets amb les cançons que van inspirar-les, creant un diàleg fascinant que ens ajuda a entendre la mecànica de la composició i els seus secrets. “Sona la cançó” és un viatge sonor a través de melodies, records divertits i sobretot molta complicitat.

Les entrades pels altres espectacles programatsfins a finals de temporada tenen un preu de 12 euros, anticipades, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a la plataforma elmorell.koobin.cat.

A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 15 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

Aquesta és la quarta proposta cultural d’una temporada 2024 que torna a subratllar l’aposta pel teatre, música en directe, circ i un ampli ventall de disciplines que culminaran amb el 9è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi.