.

Les bones intencions és una producció de la Sana Trono.

 

La funció tindrà lloc el dilluns 14 de novembre a les 20 hores al Teatre Auditori

 

Com és habitual, el teatre és l’encarregat de posar el punt final a Sant Martí, la Festa Major d’hivern del Morell. Enguany no serà una excepció, amb la comèdia Les bones intencions, una producció de la Sala Trono que s’inclou també en el programa del Deprop, el cicle de teatre en petit format del municipi.

A la Paula i a en Pere les coses mai no els han sortit com esperaven. Una nit freda de febrer, es coneixen en un descampat per fer un intercanvi de substàncies i allà, enmig d’aquell negoci, tenen una visió, una epifania, muntaran una empresa junts. Una empresa per organitzar festes personalitzades. Festestemàtiques. Una festa feta a mida pot ser una bona manera de fer feliç a la gent…

La cita és dilluns 14 de novembre a les 20 hores i al Teatre Auditori del Morell. Estracta d’un espectacle recomanat per a majors de 12 anys. Les entrades anticipades costen 5 euros, mentre que a taquilla valen 8 euros.

Les entrades es poden adquirir a l’oficina del Centre Cultural del municipi, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, o bé online a elmorell.koobin.cat. També, una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del teatre.

El Deprop és una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell que “va néixer fa sis anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges més íntims i de proximitat, però no per això menys professionals”, indiquen les dues responsables de l’àrea, M. Jesús Valldosera, i Mònica Casas. El cicle s’allarga del 8 d’octubre al 20 de novembre, i la pròxima cita ja serà la darrera, diumenge 20 de novembre amb Novos Lobos, de la companyia gallega Fantoches Baj. Una proposta que s’inclou en el Guant, el festival de teatre de titelles de Valls.

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */