.

Demà, dimecres 6 de març, arriba al Centre Cultural del Morell un dels actes centrals programats per aquest 8M, la taula rodona “Dones i pressió estètica“. Aquesta trobada tindrà lloc a les 19 hores i serà presentada per la periodista del Camp de Tarragona Elisenda Rovira.

L’actriu i cantant Alèxia Pascual, així com les creadores de contingut Cèlia Espanya i Nadine Romero participaran en aquest debat sobre la influència de la pressió estètica en les dones i com afrontar aquesta qüestió en la societat actual, i específicament en cada àmbit laboral i personal de totes elles.

Aquesta taula rodona vol ser una oportunitat única per reflexionar i debatre sobre un tema tan rellevant com és la pressió que les dones pateixen. Amb la presència de professionals i figures reconegudes en el món de la cultura, les xarxes socials i la comunicació, Alèxia Pascual, Cèlia Espanya, Nadine Romero i Elisenda Rovira seran les protagonistes d’un vespre que ens servirà per xerrar i intercanviar idees, i que va dirigida a tots als públics.