.

El llargmetratge està inspirat en la premiada novel·la gràfica Fallteknikk, d’Inga H. Saetre,

La Raquel té una gran quantitat de reptes i projectes abans de ser mare: astronauta, agent forestal, dibuixant de còmics. Amant de la festa, les drogues i el sexe sense compromís, no té gens d’interès a criar un nadó, però ja és massa tard per avortar. De fet, quan descobreix la sorpresa, està embarassada de sis mesos.

Aquest és l’argument de ‘Ninjababy’, la nova entrega del cicle de projeccions prèvies del Festival REC 2022, que continua amb els passis que cada dijous de novembre es poden veure a CaixaForum Tarragona. Aquest dijous 10 de novembre, a les 19 hores, podeu gaudir d’un llargmetratge diferent i intel·ligent, inspirat en la premiada novel·la gràfica Fallteknikk, d’Inga H. Saetre, i amb una galeria de personatges carismàtics difícils d’oblidar.

‘Ninjababy’ és una pel·lícula divertida i commovedora. Una proposta que arriba a Tarragona després d’estrenar-se al Festival de Berlín i rebre el premi a la millor comèdia europea de l’any als Premis de l’Acadèmia Europea.

El passi de ‘Ninjababy’ segueix el programa del cicle de projeccions prèvies del Festival REC 2022 a CaixaForum Tarragona (C. Cristòfor Colom, 2):

  • ‘Ninjababy’ – Dijous 10 de novembre (19 h).
  • ‘Fire of love’ – Dijous 17 de novembre (19 h).
  • ‘Mi vacío y yo’ – Dijous 24 de novembre (19 h).

Enllaç per a comprar l’entrada pel passi de ‘Ninjababy’: https://caixaforum.org/ca/tarragona/p/ninjababy_a99190405

Redacció