.

Els grana s’han desfet del Barça B al darrer minut del partit. Foto: Nàstic

Un gran gol de volea de Gorostidi ha donat tres valuosos punts al Nàstic a casa contra el Barça B quan ja sonava la botzina. Al minut 90, els grana apretaven de valent per fer el gol que trenqués el 0-0 i ha estat Gorostidi qui ha recollit un refús i sense que la bimba toqués el terra ha engaltat un xut que ha suposat el definitu 1-0.

Davant més de 7.000 espectadors que s’han reunit al Nou Estadi Costa Daurada, els grana han aconseguit una nova victòria i continuen trepitjant ferm en l’arrencada de la Lliga, amb dues victòries i un empat.

Amant del control de la pilota, el Barça B es feia amb el domini del partit des de gairebé l’inici, però el Nàstic, que quatllaria un gran encontre, li posaria les coses difícils amb la pressió alta sobre la sortida de la pilota visitant. De fet, serien els grana que els obririen les opcions d’avançar-se en el marcador, amb un Pablo Fernández que remataria de cap un córner amb olor a gol.

David Concha seria un punyal per la banda esquerra i junt amb Pablo generarien cada cop més perill. En una entrada de Pablo, Jaume Jardí ha rebut la pilota per fer el segon en un mà a mà amb el porter, però l’àrbitre l’ha anul.lat per un fora de joc inexistent de Jardí.

A la segona part el Barça B hauria de remar amb l’expulsió de Fermín, en veure la segona groga després d’haver estirat de la samarreta Pablo. Era el moment del Nàstic, que l’aprofità amb una bateria d’atacs que no culminarien fins al minut 90. Així, una centrada de Joan Oriol ha estat refusada per la defensa visitant i a la frontal de l’àrea, Gorostidi ha engaltat una volea demolidora.