.

.

TOTS 21

Sarzilla, arribant primer a Cambrils

Sarzilla, arribant primer a Cambrils

Èxit en la quarta edició del Triatló de Cambrils que ha comptat amb la participació de més de 800 triatletes entre la distancia Olímpica i Sprint, i es consolida com un dels triatlons imprescindibles dins del calendari català.

A les 8 del matí, saltaven a l’aigua els atletes inscrits en la modalitat olímpica, amb una mar ideal per la pràctica de la natació, a diferència del fort onatge de l’edició anterior. Les dues voltes al circuit han estat presenciades per un bon nombre de públic que omplia la platja de La Riera. Als 17 minuts sortia de l’aigua i amb gran marge sobre la resta, el gran favorit per endur-se la victòria, l’italià Michele Sarzilla que no deixaria la primera posició fins travessar l’arc de meta.

Imatge de l'arrencada de la prova de natació. Foto: Marcos

Imatge de l’arrencada de la prova de natació. Foto: Marcos

El circuit de ciclisme, tancat completament al trànsit, ha permès que els triatletes rodessin a grans ritmes de forma totalment segura. L’atleta terrassenc Jaume Leiva, que la nit de dissabte va guanyar la cursa nocturna TomTom Night Running Series Cambrils, ha demostrat el seu estat de forma fent els millors parcials tan en bicicleta com a la cursa a peu, remuntant posicions en tots dos sectors. La remuntada no s’ha vist completada i la victòria final ha estat pel triatleta del CE Triathlon BCN, Michele Sarzilla amb un temps de 1:56:34, seguit a 30 segons del seu rival en el dia d’avui, Jaume Leiva. L’atleta local, Alex Llaveria, s’ha exprimit al màxim per aconseguir la tercera plaça amb un temps de 1:58:37.

En categoria femenina, Anna Subirana ha destacat al segment de natació, sortint de l’aigua amb més de 3 minuts d’avantatge sobre les seves perseguidores. Al ciclisme, la triatleta francesa Elise Maury li ha retallat el marge que havia aconseguit a la natació i ha estat a la cursa a peu quan l’ha atrapat i s’ha assegurat la victòria fent el millor parcial femení, amb un temps total de 2:12:07. Anna Subirana, del Club Atlètic Palafrugell, ha pujat al segon calaix del podi amb un temps de 2:15:32. La tercera plaça ha estat per Núria Florencio.

El pòdium dels vencedors i vencedores

El pòdium dels vencedors i vencedores

A dos quarts d’onze i amb el sol fent acte de presència per primer cop en tot el matí, arrencava la modalitat Sprint. El jove triatleta del CN Tarraco Ignacio Fernandez s’ha fet amb la victòria per davant de Raul Gomez (Prat Triatló 1994), que amb molèsties al bessó no ha pogut aguantar el ritme del guanyador a la cursa a peu. Ha completat el podi Lucas Chirico també del Prat Triatló 1994. En fèmines, Laura Alaminos del Fasttriatlon ha anat de menys a més en cada sector de la prova fins creuar la línea de meta en primera posició seguida de ben a prop de la triatleta del club local, Cambrils Club Triatló, Laura Luetich. La tercera plaça ja estat per l’atleta arribada des de La Rioja, Valvanera Cordoba.

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i del regidor d’Esports, Alfredo Clúa.

Consulteu les classificacions oficials en aquest enllaç.