.

.

TOTS 21

Cartell Mitja Marató Salou

Cartell Mitja Marató Salou

L’Ajuntament de la vila ultima els detalls per a rebre els més de 1200 inscrits a la segona proba del circuit ADESLAS HALF MARATHON SERIES. Tot un èxit de participació per celebrar com cal la dècima edició de la prova que es preveu una autèntica festa del running.

Les diferents curses infantils, així com la prova de 10k, amplien les propostes per gaudir de l’esport pels carrers de Salou el proper 15 de desembre.

La prova reina de la jornada, la Mitja Marató, es presenta especialment  interessant. Diversos atletes venen amb la clara intenció de baixar la marca de la prova, establert pel català Jaume Leiva l’any 2011 en 1:04:58, i obtenir d’aquesta manera el premi especial que ofereix la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament.

En finalitzar les diferents proves, els participants podran renovar energies amb una bona xocolatada que els espera a la zona de meta a més d’una samarreta tècnica de record.

Tots els inscrits podran recollir el seu dorsal-xip dissabte al matí de 10:30h a 13:30h a la botiga Runners Tarragona ( C/ Salvador Espriu 26, Tarragona) i per la tarda entre les 16:30h i les 19:30h a Salou, al Pavelló Municipal d’Esports (C/ Milà 3, Salou) així com diumenge de 8h a 9’15h.

La sortida es donarà diumenge 15 de desembre a les 9:30h davant el Pavelló Municipal d’Esports de Salou.

A les 12:00h tindran lloc les carreres infantils a les quals podran apuntar-se el més petits el mateix dia de la carrera a partir de les 10:30h en la carpa de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou.