.

Concentració davant l’Ajuntament celebrada en una edició anterior

En el marc del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que tindrà lloc el 25 de novembre, la regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Roda de Berà ha organitzat una sèrie d’activitats per conscienciar i commemorar aquesta jornada que cada any esdevé més reivindicativa.

“Per lluitar contra aquesta lacra cal prevenir i educar a les noves generacions, conscienciar a la ciutadania per aconseguir un canvi real de valors”, assegura Teresa Ferré, regidora de l’àrea, qui cada any prepara activitats que puguin atraure un públic heterogeni, “no només a les dones, sobretot convidem als homes a venir, als qui cal implicar especialment en aquesta lluita”, comenta.

D’aquesta manera, els dilluns 19 i 26 se celebrarà el taller “Entrena per ser feliç”, a càrrec de Xavier Rodríguez, de Clima i Creixement, especialitzats en formació en creixement personal i clima laboral. Serà a l’Hotel d’Entitats, de les sis fins a dos quarts de nou del vespre.

L’acte institucional serà el divendres 23 a les dotze del migdia a la plaça de l’Ajuntament, on es llegirà el manifest institucional emès per l’Institut Català de les Dones.

Finalment, el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, s’interpretarà l’obra de teatre “Gèneres”, una proposta escènica contra la violència de gènere que barreja música, humor, contes i poesia, a càrrec de Xavi Demelo i Marcelo Arnal, a la narració i al piano, respectivament. Serà al Casino Municipal a partir de les set de la tarda.