.

.

TOTS 21

Aquest divendres 8 d’octubre, el president d’ERC Oriol Junqueras presentarà el llibre ‘Contra l’adversitat’ al Jardí de la Casa Rull a les 19,15h. L’acte estarà conduït per la vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó i també serà retransmès en streaming per les xarxes socials d’ERC Reus en aquest enllaç https://fb.me/e/19JwAXCDy.

El llibre ‘Contra l’adversitat’ és un recull de les reflexions de Junqueras gestades durant tota una vida i transcrites a la presó que, segons recollia la nota de premsa d’ERC, “persegueixen un únic objectiu: fer-nos més forts i resistents, com a individus i com a país, per fer front a l’adversitat. Amb una voluntat plena d’optimisme i neta de retrets, a través del llibre, Junqueras proposa una mirada cap endavant: pensaments, idees, somnis i possibilitats tenen cabuda en la pregunta sobre com afrontar els reptes individuals i col·lectius que defineixen la nostra societat i el nostre temps”.

Durant la visita a Reus, el president del partit republicà també inaugurarà el nou local de la secció local d’Esquerra Republicana a Reus en un acte amb aforament limitat. Serà el mateix divendres a les 18.15 hores.

Redacció