.

El cantant Melendi

El cantant Melendi

El Festival d’Estiu ens porta aquest cap de setmana diversos plats forts com Melendi, el Ballet Nacional Cosac de Rússia o “La fuerza del destino” a partir de les 22h.

Aquest divendres a la nit es podrà gaudir del Ballet Nacional Cosac de Rússia que actuarà al Camp de Mart. Fundat fa més de trenta anys, ha aconseguit èxits ens els més selectes i prestigiosos escenaris de Rússia i l’han fet mereixedor de més de cent premis i mencions honorífiques en els cinc continents.

Demà dissabte serà el torn de Melendi a la Tàrraco Arena Plaça, un artista que s’ha fet a si mateix. La seva imatge personal, el seu estil musical que ha anat evolucionat amb ell i les seves lletres del dia adia, han aconseguit fer d’ell un dels intèrprets i compositors més importants del panorama musical llatí. Amb motiu els seus deu exitosos anys de gires per Espanya i Llatino-amèrica, l’asturià torna el 2014 amb un nou show molt especial per als seus fans: la seva Gira 10 Aniversario. Present a una espectacular posada en escena de llums i so, amb un elaborat repertori de cançons que portaran grans records als que eren aquí des de l’inici.  L’artista repassarà durant 2 hores els temes més emblemàtics de tots els seus discos i, a més, promet alguna que altra sorpresa.

Finalment diumenge al vespre el Camp de Mart acollirà l’espectacle d’homenatge al grup de pop “Mecano”. La Fuerza del Destino és un espectacle presentat pels artistes del musical espanyol amb més èxit de tots els temps, Hoy no me puedo levantar: un elenc de 16 artistes entre ballarins, músics i cantants, que recorren les cançons de Mecano utilitzant un viatge en metro com a fil conductor. Concebut en gran format i per a tots els públics, a La Fuerza del Destino la música sona totalment en directe de la mà de 5 grans músics que solquen estils com el pop-rock, la salsa, el soul, el jazz o el flamenc, mentre el cos de ball el formen 8 ballarins amb importants trajectòries en musicals de gran acollida. Una vetllada per recordar amb un dels repertoris més envejables, indiscutiblement, de la història del pop espanyol.

*Consulta el programa complet de les Festes de Sant Magí en –aquest enllaç-