.

.

TOTS 21

L'ANC ha muntat la parada a l'entorn del Mercat Municipal

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Salou ha iniciat aquest dissabte la iniciativa ‘Signa un “Vot” per la Independència’, amb la que pretén que els catalans demanin per escrit i de forma individual, utilitzant el Dret Fonamental de Petició, que el Parlament de Catalunya actuï decididament per convocar la consulta vinculant sobre la independència i que, en cas que aquesta no es pugui celebrar, declari la independència d’acord al Dret Internacional. Aquesta campanya es realitzarà a tot Catalunya fins al 31 de maig.

Des de l’ANC de Salou es valora “molt positivament” el primer dia de recollida. S’ha fet mitjançant una paradeta durant tot el matí davant el Mercat Municipal on han signat 182 salouencs. Els propers dies on també es farà la campanya seran el 14 i 21 de desembre i el 11 de gener, durant el matí davant el Mercat Municipal.

Després de la signatura, es diposita dins d’una urna, simbolitzant un vot. Així amb aquesta campanya, l’ANC vol demostrar la voluntat del poble català a favor de fer la consulta.