.

.

TOTS 21

L'anterior president del Nàstic, Xavier Salvadó

L'anterior president del Nàstic, Xavier Salvadó

Amb aquest titular en portada informa el Diari de Tarragona aquest diumenge que la Justícia ha imputat per frau fiscal fins a 17 exdirectius, un entrenador i futbolistes del Nàstic.

Els fets es remunten a l’any 2008. Segons el rotatiu el magistrat del jutjat d’Instrucció número 6 de Tarragona ha admès a tràmit la querella presentada per la fiscalia i ha acordat obrir diligències prèvies contra 17 imputats.

Segons el ministeri fiscal, el principal responsable seria l’expresident, Xavier Salvadó. Entre els imputats hi ha l’exgerent, Xavier Monclús i l’exentrenador grana, César Ferrando.

També hi ha un bon nombre de futbolistes com Antoni Pinilla, Jandro, Mingo, Moisés, Dani Tortolero, Pere Mairata, Óscar Arpón, Abel Buades i Rubén Pérez, junt amb els representants Vicente Sánchez, Ramon Arasa, Ginés Carvajal i J.Maria Orobitg.

Segons indica el Diari de Tarragona “s’haurien comès diverses irregularitats per eludir el pagament a Hisenda” com passar part del sou dels jugadors com a dietes o que una part dels pagaments als esportistes s’haurien fet a través de societats instrumentals, algunes d’elles en paradisos fiscals com Madeira o Suïssa.

Segons assenyala la publicació, tot plegat hauria fet que el Nàstic deixés d’ingressar a Hisenda més de 480.500€.

Ja en la última Junta d’Accionistes s’havia informat que el Club tenia pendent una inspecció d’Hisenda