.

.

TOTS 21

El Nàstic afronta aquest dissabte (20:30h) el partit decisiu davant de l’UCAM Murcia. Amb un sol punt, el conjunt grana aconseguiria la permanència matemàtica. Per aquest motiu, el club vol que el Nou Estadi registri una gran entrada per crear la comunió perfecte entre equip i afició en una cita on no es pot fallar. El club ha informat aquest matí de que les entrades de Tribuna i Preferent ja s’han esgotat. Així, s’ha decidit obrir la Preferent Superior.

 

Únicament hi ha disponibles entrades a les zones de Gol i Preferent Superior per a tots aquells socis que vulguin aconseguir entrades extra per 5 euros pel matx del proper dissabte 10 de juny, a les 20.30 hores, al Nou Estadi, entre el Nàstic i l’UCAM Murcia CF. Els socis de Gol les poden retirar de la seva respectiva zona, mentre que els socis de Tribuna i Preferent les poden comprar de qualsevol de les dues zones amb disponibilitat; Gol i Preferent Superior. Aquesta promoció està limitada al nombre d’entrades disponibles, per l’aforament, en cadascuna de les zones del Nou Estadi.

El preu de les entrades per aquest últim partit de lliga a les zones de Gol i Preferent Superior és de 15€.

D’altra banda, encara segueixen vigents les promocions per als socis i aficionats a la Nàstic Hummel Store. Tots els aficionats que facin una compra superior a 15 euros a la botiga obtindran una entrada de Gol o Preferent Superior. A més a més, amb la compra d’una de les samarretes oficial del Nàstic d’aquesta temporada, al preu de 35 euros, significarà dues entrades de franc a la zona de Gol o Preferent Superior.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores i els dies de partit dues hores abans de començar el matx. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores; mentre que el dia de partit obrirà dues hores abans d’iniciar-se el matx.