.

.

TOTS 21

Presentació dels telecentres

Presentació dels telecentres foto:Aj.Tarragona

Sis telecentres escampats per la ciutat, més un centre col·laborador a Sant Salvador, constituïxen la xarxa de telecentres de Tarragona (que enguany ens ofereix 64 cursos de 20 hores, amb 588 places gratuïtes i gairebé 1300 hores formatives. “Els usuaris són persones empadronades a Tarragona, majors de 18 anys, que volen accedir al món de les TIC i es prioritza l’accés a persones en atur afirma el tinent d’alcalde Javier Villamayor.

La novetat d’enguany són Tallers Avançats 2015, aquests tindran lloc entre els mesos març, abril i maig, amb 81 places per nou tallers de Serveis al Núvol, Seguretat i compres per Internet i Compartició multimèdia online oberts a tothom. La formació TIC Empresa (en col·laboració amb Tarragona Impulsa) que compren serveis cloud i Model web online, contempla 30 places.

La Ciberàgora 2015, el gran espai d’intercanvi d’idees té característiques pròpies com el concepte mediterrani de ciutat sostenible i espai públic de convivència, va precedida de tres jornades prèvies i tindrà lloc a l’IMET, Institut Municipal d’Educació de Tarragona. Organitza l’Ajuntament de Tarragona, Telecentres de Tarragona i Tarragona 2017 Smart Mediterranean City