.

Entrada a la Ciutat de Repòs i Vacances, propietat de la Generalitat.

El diputat del Partit Popular al Parlament de Catalunya, Alejandro Fernández, ha presentat aquest dilluns una Proposta de Resolució per tal que el Govern de la Generalitat paralitzi el procés de tancament dels restaurants Iot i Tòful de Mar, ubicats a la Platja Llarga en uns edificis propietat de la Generalitat. Segueixen així els esforços polítics per evitar una decisió que podria suposar la degradació de la zona. El primer pas es va donar en el plenari de l’ajuntament de divendres passat, per mitjà de l’aprovació d’una  declaració institucional en la línia de l’actuació iniciada ara pels populars.

Alejandro ha explicat que “Tarragona no es pot permetre que el Iot i el Tòful, dos espais emblemàtics de la nostra ciutat, acabin tancats i abandonats com ha passat amb la Ciutat Residencial”. El diputat popular ha demanat a la Generalitat que “revoqui el procés de tancament i prorrogui la concessió dels dos establiments fins que es faci la nova licitació i adjudicació dels edificis per tal d’evitar la degradació d’un entorn únic”.

El diputat tarragoní ha afirmat que “tenim alguns exemples a Tarragona d’espais de la Generalitat tancats, com la Ciutat Residencial, Casablanca o el Museu de la Necrópolis, i no volem que es repeteixi el cas”.