.

Els granes han rematat la Festa Major amb una victòria davant del Sabadell. Foto: Nàstic

Cinc jornades: quatre victòries i un empat. El Nàstic continua sense conèixer la derrota aquesta temporada després que aquest vespre s’hagi imposat al Sabdell per 2-0.

La primera part del partit el Nàstic ha tocat més la pilota que el Sabadell. Els granes han entrat fort i el Sabadell no podia fer res més que defensar, però, poc a poc, els visitants han elevat el nivell de pressió a camp contrari i han començat a dificultar la sortida de joc grana.

La primera del Sabadell ha arribat al minut 17’ en un contraatac. Herrera ha rematat a la porteria grana, però Varo l’ha aconseguida aturar. Un minut després, remat de cap de Pau Resta al córner, que Varo també ha aturat.

Després d’aquestes dues accions, el joc s’ha intensificat entre els dos equips, però lluny de les dues àrees. Durant uns minuts, els visitants han tingut el control del partit, però al 33’ els granes han iniciat un contraatac. Joan Oriol ha fet una passada llarga que Marc Fernández, en fora de joc, ha esquivat i l’ha deixada a Pablo. Aprofitant el desconcert de la defensa, l’ha tornat a Fernández, que ha xutat des de la frontal, però el xut ha sortit desviat.

El Sabadell ho ha continuat intentant i Baselga ha xutat des de la frontal, però la pilota ha sortit fora de la porteria grana per poc.

El punt conflictiu ha vingut poc abans de la mitja part, quan l’àrbitre no ha xiulat un penal cantat a Pablo.

Ja a la segona part, el partit s’ha tornat a escalfar gràcies a les accions del Sabadell i a la pressió grana. I al minut 58’ ha arribat el primer gol del Nàstic, que ha sortit de les botes de Jaume Jardí després de driblar el porter del Sabadell.

El segon gol grana ha arribat al minut 73’. Andy Escudero, a pilota aturada en una falta directa, ha fet un xut enverinat que ha despistat defensors i porter i ha acabat al fons de la xarxa.

Al minut 88′ l’ha tornat a tenir l’equip visitant, però Varo, immens, ha aturat el remat d’Herrera a boca de canó.

Després dels set minuts d’afegit, quan l’àrbitre ha xiulat el final del partit, l’Amparito Roca, l’himne oficial de les festes de Santa Tecla, ha posat el punt i final a una tarda de glòria per als granes.