.

Els granes es van merèixer guanyar. Foto: Nàstic

El Nàstic va sumar aquest dissabte un punt al camp del Rayo Majadahonda en un partit marcat per la pluja que va merèixer guanyar. Una acció desafortunada de Dani Parra va permetre que els locals s’avancessin en el marcador a tan sols tres minuts de començar el matx.

El Rayo va iniciar un contraatac per la banda dreta, amb una passada en profunditat que va deixar Markus Andersen encarat cap a la porteria. El jugador local va superar el porter grana i va rematar amb la porteria buida. La pilota, que anava amb una velocitat moderada, va ser perseguida per Dani Parra, que va aconseguir tocar-la, però l’esfèrica va tocar el pal i va acabar al fons de la xarxa (1-0).

El Nàstic no va reaccionar fins passat els vint minuts, quan Marc Fernández va fregar el pal després d’un cop de cap.

La segona part va estar dominada pels granes, però va faltar sort per acabar de rematar el partit. Pablo Fernández va empatar de cap després d’una passada de Marc Montalvo, en una jugada que canviava encara més la dinàmica de l’encontre i posava l’empat al marcador (1-1).

L’oportunitat més clara la va tenir Mario Rodríguez al minut 88, quan va superar tres defensors amb un regat ràpid, però el seu xut es va estavellar al pal dues vegades, recorrent la línia de gol sense acabar d’entrar.

Amb aquest resultat, el Nàstic va acabar el partit com a segon del Grup 1 i va deixar bones sensacions entre l’afició grana.