.

Els grana han caigut per primer cop aquesta temporada. Foto: Nàstic

Primera derrota del Nàstic aquesta temporada tan sensacional que està fent el quadre de Dani Vidal. Quatre maleïts minuts han condemnat els grana a l’estadi Fernando Torres, uns grana que anaven per davant en el marcador, però que han vist com Fer Ruíz els capgirava el marcador (2-1) en un vist i no vist.

Madrilenys i tarragonins iniciaven el matx amb ganes de fer-se dominadors i generar ocasions. Després d’uns minuts de domini local clar, amb intents d’acostar-se a la porteria d’Albert Varo, el Nàstic intentava desfer-se de la pressió amb contraatacs. Santamaria i després Joan Oriol provaven d’avançar-se en el marcador, però sense encert. Uns incisius Jaume Jardí i Andy Escudero els donaven cobertura amb opcions de jugades perilloses des de les bandes.

Seria una jugada d’estratègia, l’anomenada estratègia de Sant Magí, la que donaria la primera ocasió al Nàstic. D’un córner, Jaume Jardí rebria un refús defensiu, remataria amb tota la intenció del món, però Belmán la treuria emb el peu quan ja es cantava el gol. Acabaria la primera part amb la resposta tímida dels locals, a base de centrades que no trobaven rematador.

La segona part arrancaria amb el gol de Borja Martínez, fruit d’una elaborada jugada iniciada per Ander Gorostidi, que s’ha internat a l’àrea, l’ha cedit a Jaume Jardí i aquest ha vist sol Borja Martínez, que engaltaria el xut per convertir-lo en l’esperançador 0-1.

Canviava la truita i semblava que els grana podrien rematar el partit, però el guió del mateix ha girat com un mitjó. D’un córner, Fer Ruíz, situat al segon pal, ha tingut la sort que Nacho cauria i no podria defensar la jugada, rematant així el que era l’empat. El madrilenys han agafat forces i quatre minuts després, el mateix Fer Ruíz remataria, aquest cop de cop i dins l’àrea per fer el 2-1 definitiu.