.

.

TOTS 21

El 27 de setembre, de 18.00 hores a 21.00, tindrà lloc a la Casa Navàs de Reus la sessió tècnica ‘L’avaluació de l’impacte al sector de la construcció’. La sessió està adreçada a empreses i investigadors/es dels sectors de la construcció i manteniment d’infraestructures que vulguin conèixer com donar resposta als nous reptes i desafiaments en matèria de sostenibilitat, socials i de nous models de governança que ens envolten i que impacten directament en la forma de treballar. A la jornada es tractaran les necessitats actuals, així com les eines perquè les empreses puguin controlar l’avaluació de l’impacte i buscar solucions eficaces davant d’aquesta problemàtica que afecta cada cop més al sector.

En el programa (veure inmatge inferior) es poden consultar els horaris i ponents de la sessió, que es realitzarà en format híbrid (presencial i retransmissió en directe). En acabar les ponències, hi haurà un espai de trobada per poder intercanviar impressions sobre la sessió.

Com a activitat paral·lela a la jornada, es pot assistir a una visita guiada a la Casa Navàs a les 18h, abans de començar la sessió.

Aquesta sessió està organitzada per la Diputació de Tarragona i emmarcada en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Cuidem el que ens uneix. Carreteres més segures i sostenibles.

Les persones interessades en assistir-hi, o en seguir la retransmissió en directe, tenen temps per a inscriure’s fins al 26 de setembre.

Redacció