.

.

TOTS 21

Beñat Alemán ja no vestirà de grana

Beñat Alemán ja no vestirà de grana

Beñat Aleman i el porter Rubén Pérez han deixat de pertànyer aquest mateix divendres a la disciplina del Gimnàstic de Tarragona. Beñat, que va arribar a Tarragona aquest passat estiu, va ser informat per la direcció esportiva a principis del mercat d’hivern de la seva situació dins l’equip, per tal que es pogués un nou conjunt. Així mateix, club i jugador han acordat avui la rescissió, per la qual Beñat tanca la seva etapa al Nàstic. En un comunicat fet públic aquesta tarda, el club grana ha volgut agraïr al jugador la professionalitat amb la qual ha treballat tot aquest temps i li ha desitjat sort en el seu futur, a nivell personal i professional.

L’adéu de Beñat ha coincidit en el temps amb l’arribada d’una nova incorporació a les files tarragonines. Es tracta del ‘Piojo’ Jesús Hernández, que ha estat presentat de manera oficial aquest divendres a les instal·lacions del club.

I justament aquest vespre s’ha confirmat l’adéu de Rubén Pérez, que després de vui temporades se’n va a l’Eibar. El Nàstic ha posat fi aquesta nit al contracte que l’unia amb el carismàtic porter. Club i jugador han negociat aquesta rescissió.