.

El consistori, en l’estand de la llar municipal. Foto: Tarragona21

Vilallonga del Camp reviu des d’aquest dissabte a la tarda la Fira d’Entitats i de Comerç, que s’emmarca en les Festes del Roser. Un total de 19 estands, d’entitats, però també d’empreses, hi prenen part. A les set de la tarda, l’alcalde, Carmel Gi, ha procedit a la tallada de la cinta inaugural.

La Fira tornarà a obrir la tarda de diumenge i presenta nous estands, com el d’una empresa de telefonia, i també els primers food trucks que apareixen en aquest certamen. “El nivel és semblant al de l’any passat”, destacava l’alcalde a Tarragona21.

Entitats com la llar d’infants i l’escola, el Museu Pere Virgili o els Amics de la Moto conviuen amb empreses locals com restaurants o firmes de jardineria.

L’estand de l’Ajuntament ofereix dues urnes per poder prendre part en el procés participatiu per escollir les inversions municipals, com també un record al Museu del Cinema amb pantalla de plasma i fotografies. L’Arxiu Municial, que cada any ofereix algun document desconegut, presenta els inicis el projecte de construcció, en 1921, del cementiri municipal.

Recull d’imatges de la jornada inaugural d’avui. Fotos: Tarragona21

J.G.