.

Portada del nou catàleg turístic

El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha editat un nou catàleg de promoció turística amb l’eslògan ‘Vila-seca és terra de camins’, on s’hi mostren els llocs d’interès del municipi, els seus atractius i la seva oferta turística de lleure, hotelera i de restauració, en sis idiomes: el català, l’espanyol, el francès, l’anglès, l’alemany i el rus.

D’aquest catàleg se n’ha fet un tiratge de 20.000 exemplars, els quals es distribuiran a les oficines del Patronat i les fires a les quals participi, així com també formarà part dels lots de benvinguda als cursos, convencions i trobades que es realitzin al municipi. El catàleg es divideix en diversos capítols que són els següents:

Vila-seca és terra de camins: on s’hi descriu el municipi i el segell obtingut de Certificació de Destinació Familiar

Camins cap a la mar: hi trobem els llocs d’interès de la Pineda com el parc del Pinar de Perruquet, la Sèquia Major o el Raval de la Mar.

Camins cap a l’encant: un recull dels llocs d’interès històrics del municipi, com ara les torres de defensa, l’església, el Castell o el Portal de Sant Antoni.

Camins cap al riure: amb l’oferta lúdica dels parcs aquàtics, PortAventura, la  cultura, el comerç, la gastronomia i el benestar.

Camins cap a la música: on hi podem trobar l’Auditori Josep Carreras.

Camins cap a la innovació: on s’hi destaca la facultat de Turisme i Geografia i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci.

Camins cap al descans: amb tota l’oferta d’allotjaments en hotels, càmpings i apartaments turístics o agències.

Camins cap a tu: on s’hi ressalten els atractius de la Costa Daurada i el seu entorn.

A més de l’edició d’aquest catàleg, el Patronat Municipal de Turisme també ha donat a conèixer un vídeo de promoció que ha volgut innovar, sobretot, en la seva manera de transmetre’s, ja que en un primer moment s’ha fet arribar en primícia via Whatsapp a tots els vila-secans que així ho han desitjat, fet que ha permès una major projecció per xarxes socials. Ara ja es pot trobar al canal de YouTube del Patronat i a la seva plana de facebook. D’aquest vídeo, també en format DVD i traduït als sis idiomes, se n’ha fet un tiratge de 3.000 exemplars per a distribuir a les fires on el Patronat participi.