.

.

TOTS 21

Sis dotacions dels Bombers han treballat en l'incendi

A les nou del matí d’aquest diumenge els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi en una casa situada al carrer d’Hernán Cortés de la Sénia (Montsià). Segons els mateixos Bombers, el foc s’hauria originat a la xemeneia i, després que rebentés algun element, s’ha estès a l’habitació del costat.

Finalment ha acabat afectant dos pisos i s’han hagut de desallotjar les tres persones que ocupaven aquest immoble i cinc persones més de la casa del costat. Aquestes últimes ja han pogut tornar al seu habitatge. En el foc hi han treballat sis dotacions dels Bombers. Des d’ahir a la nit dotze dotacions també treballaven en l’extinció d’un incendi en una nau abandonada a Santa Bàrbara.

Vuit persones en total han hagut de ser desallotjades per un incendi en una casa a la Sénia, a la comarca del Montsià. El foc ha començat a la xemeneia i s’ha propagat a l’habitació del costat. Preventivament s’han desallotjat tres persones de l’edifici afectat, dues de les quals s’han traslladat de manera individual al centre mèdic per passar una revisió, tot i que no consten com a ferits. També s’han desallotjat cinc persones més de l’habitatge del costat, que ja han pogut tornar a casa. En l’incendi hi han treballat sis dotacions dels Bombers i aquest matí s’ha donat per extingit.

Incendi en una nau abandonada de Santa Bàrbara

Els Bombers han treballat també, durant la nit, en un incendi que ha afectat una nau abandonada a Santa Bàrbara, també al Montsià. El foc va començar a quarts de set de la tarda de dissabte, i es va concentrar al subterrani de la nau, de 800 metres quadrats i on hi havia molta càrrega de combustible. En total hi ha treballat dotze dotacions terrestres i aquest matí el foc s’ha donat per extingit.