.

Els grana, celebrant la victòria al vestidor. Foto: Nàstic

El Nàstic ha rematat un excel.lent rush final de temporada i ha confirmat aquest dissabte la segona plaça del grup, només superat pel gairebé impatible Superdepor, que ja fa setmanes que és equip de Segona. Els grana han tombat el Rayo Majadahonda.

Un gol de Trigueros al minut 81 rematant una falta llançada per Borja Martínez ha atorgat els tres punts als grana, que certifiquen una molt bona temporada assolint l’objectiu del play off i especialment acabar en segona posició, perquè això els permet enfrontar-se al cinquè del grup 2, el Ceuta.

Serà l’anada el dia 2 de juny en territori africà i una setmana després, la tornada al Nou Estadi Costa Daurada. De passar se les veurà amb el guanyador de Celta Fortuna-Málaga. Sempre gaudirà del factor camp a favor, és a dir, el partit de tornada el disputarà a casa. I en cas d’empat a la pròrroga, s’estalviarà els penals i haurà vençut definitivament.

Els grana, amb diversos canvis a l’aliniació per no córrer riscos de sanció, començava el matx amb les típiques presses per voler acabar ràpid la feina i assegurar-se amb la victòria la segona plaça.

Les ocasions se succeïen però els grana no veien porta, ni Jaume Jardí ni Pablo Fernández podien afinar bé. També ha tingut la seva l’equip madrileny quan Varo ha hagut d’esforçar-se per salvar un mà a mà amb Berzal.

Varo es convertiria en un dels protagonistes en evitar una calamitat en diverses opcions de gol dels visitants. Però seria finalment el Nàstic el que assoliria el gran objectiu amb el gol de Trigueros al tram final del partit. La festa del play off espera al Nàstic.