.

.

TOTS 21

La majoria dels actes ja tenen les entrades exhaurides des de fa dies, però encara en queden per a algunes propostes. Foto: Ajuntament

Enllestida la primera setmana de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén del Morell, arrenca el seu segon cap de setmana amb un programa farcit d’actes per a tots els públics. Després d’uns primers dies en què els grans concerts han estat els protagonistes, ara el circ, el pregó, la cultura popular i les entitats prenen el relleu.

Així, avui mateix la companyia Capicua porta l’espectacle de circ Koselig a la plaça Maria Mercè Marçal. Demà divendres arriba el torn de la cultura popular amb la cercavila a la plaça, el pregó a càrrec d’en Peyu, i les versions d’Star Ways Band.

Dissabte arrencarà aviat amb el tradicional tir al plat a la Granja dels Frares, i al migdia hi haurà concert amb Els Xatus. Ja a la tarda, gran celebració del 30è aniversari de la Zeuzera Pyrina, concert amb l’orquestra Metropol i més música amb The Goliards Collective.

Diumenge, concentració de cotxes clàssics, ofici solemne de Festa Major, la 58a Cursa Ciclista Gran Premi del Préssec amb nou recorregut, mostra de cultura popular i concert amb la Cobla Mediterrània.

I per posar el punt final, dilluns els diables seran els reis de la festa, amb els versots i Ball de Sant Miquel tant del Ball de Diables Petits com del Ball de Diables del Morell.

Entrades pràcticament exhaurides

La majoria dels actes ja tenen les entrades exhaurides des de fa dies, però encara en queden per a algunes propostes. Es poden reservar a través de la plataforma elmorell.koobin.cat.

Pel que fa a les mesures contra la Covid-19, se seguiran totes les normes establertes per tal d’evitar contagis. Així mateix, des de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell es mostren molt agraïts amb el públic que ha assistit fins ara a les activitats programades, ja que tothom ha demostrat les seves ganes de gaudir de la festa amb seny i responsabilitat.

Redacció