.

La 137a Fira de Mont-roig del Camp, que es celebrarà del 2 al 5 d’agost, tornarà a oferir un ampli programa d’activitats festives i lúdiques per a tots els públics i un recinte firal dedicat a la gastronomia, amb la tercera edició de La Cullerada.

Els productes de la terra, de km 0 i el bon menjar seran els protagonistes d’aquesta proposta que permet comprar i degustar productes gastronòmics, així com la Tapa de la Fira, elaborada per bars i restaurants del municipi. Enguany, el recinte firal, que estarà obert els dies 3, 4 i 5 al c. Aureli M. Escarré, comptarà amb música ambiental en directe, divendres i dissabte, de 20 a 22 h, a càrrec del grup Two O’Clock.

Una altra novetat és que s’ha organitzat un concurs de cuina tradicional. El jurat, que degustarà les propostes el diumenge 5 d’agost a les 7 de la tarda, seleccionarà el millor plat tenint en compte la recepta, la tècnica, els productes i la presentació. Les inscripcions per participar-hi es poden fer fins al 2 d’agost a les Oficines Municipals d’Atenció a la Ciutadania i a l’oficina de l’Espai.

Concert amb l’orquestra Costa Brava i teatre amb l’espectacle de La Lloll

La Fira és, sens dubte una gran festa per Mont-roig. Així, durant aquests dies, l’Ajuntament i entitats del municipi, organitzen diverses activitats festives. Dues de les propostes més esperades són el concert i ball, aquest any amb l’orquestra Costa Brava, així com el teatre, amb el conte teatralitat ‘El secret de la Lloll’ de la coneguda actriu Lloll Bertran.

A més, el programa festiu compta amb altres actes destacats com les havaneres del grup Veles i Vents, la festa Flaix FM i els tornejos pels joves, espectacles infantils, focs artificials, batucades… i les activitats que han preparat les entitats del municipi com la Garrofang, l’Enduroig, la trobada de gegants, exposicions, discoteca mòbil o les competicions de bàsquet i futbol.

El certamen també comptarà amb les habituals atraccions i paradetes així com amb servei de bus gratuït entre Miami Platja i el recinte firal. I per tots aquells amants de la gastronomia, les festes i la fotografia cal recordar que es torna a posar en marxa un concurs d’Instagram i Facebook. Les fotografies més representatives de les activitats que utilitzin les etiquetes #137FiraMontroigdelCamp i #Cullerada2018 podran optar a diversos premis.