.

.

TOTS 21

Cartell amb la programació d cinema infantil

Cartell amb la programació d cinema infantil

Torredembarra tornarà a comptar amb una programació estable de cinema infantil. La Regidoria de Cultura ha programat un primer cicle de projeccions cinematogràfiques de caràcter infantil i en llengua catalana per als mesos de març, abril i maig. Es durà a terme una projecció mensual, el tercer dissabte de mes, a la tarda, a Cal Maiam.
La programació prevista és la següent:

19 de març, a les 17 h: “Hotel Transylvania 2”.
16 d’abril, a les 18.30 h: “Els Minions”.
21 de maig, a les 18.30 h: “Zootròpolis”.

La regidora de Cultura, Núria Batet, ha explicat que aquesta iniciativa engloba diversos objectius. D’una banda, recuperar una tradició que havia existit al poble i que pretén donar un servei a un públic més ampli que el que té accés a les grans sales de cinema de poblacions properes. En aquest sentit, els factors positius són la proximitat i el preu de les entrades: 4 €.

Un altre aspecte que ha destacat la regidora Núria Batet és que amb “aquesta programació es potencia la difusió de la cultura, i concretament en català, dos aspectes que han patit els efectes de les retallades pressupostàries”. Aquest cicle compta amb el suport de la iniciativa CINC (Cinema Infantil en Català) de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i de l’empresa de serveis audiovisuals Movi-Cine SL.

Aquesta proposta de cinema infantil entra a formar part d’un entramat d’actes que, entrellaçats, han d’aportar continuïtat i tendència al projecte cultural de la Torre: potenciar la cultura en tots els seus àmbits i per a tots els públics.

És en aquest context, i amb la voluntat d’establir una regularitat en la celebració d’actes culturals al poble de Torredembarra, que la Regidoria de Cultura engega el cicle de projeccions cinematogràfiques de caràcter infantil i en llengua catalana.