.

.

TOTS 21

L’espectacle és estrena a Catalunya.

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT), impulsat per la Sala Trono amb el suport de l’ajuntament, obre avui el teló de la seva novena edició. Ho farà amb ‘Titanes, el arte del encuentro’, estrena a Catalunya de les coreògrafes Sol Picó, Natsuki i Charlotta Öfverholm al Teatre Tarragona (21:30 hores).

Sinopsi: Amb tres vèrtexs d’un triangle màgic, la reunió de les tres ballarines crea un espai de llibertat total on tot és possible. Emergeixen les energies i les forces més pures, més salvatges i genuïnes, les identitats s’esvaeixen, les pells s’intercanvien i s’inicia un diàleg entre la multiplicitat d’entitats que lluiten al nostre interior per sobreeixir. Embolcades per la música de Judit Farrés i les veus d’un cor de dotze dones, aquesta tríada de deesses guerreres, decididament poderoses, eufòriques i optimistes, renaix per a crear un nou univers ideal, utòpic i fantàstic, sense normes que complir ni arquetips on encaixar.

La ficció, però, viu ineludiblement lligada a la reailtat. I la tempesta caiguda aquesta tarda a  Tarragona ha obligat l’organització a traslladar el sopar del FITT al recinte del Palau Firal i de Congressos.

Redacció