.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Tarragona organitza un cicle de xerrades i accions sobre eficiència energètica als Centres Cívics i Llars de Jubilats de Tarragona.

El primer tema que es tractarà és l’estalvi en l’aigua. En concret, la responsable de la Unitat Comercial i de Clients de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa), Maria Retuerto, parlarà sobre els dispositius d’estalvi en el consum d’aigua. Serà aquest dimecres, 15 de novembre, a les 17.00h. la Llar de Jubilats de Sant Salvador.

La següent xerrada -22 de novembre a les 17.30h.- anirà a càrrec de Carles Barberà i el tema serà la factura elèctrica i l’estalvi. Aquesta activitat està coorganitzada amb el Campus Extens de la URV-Antena de Coneixement i s’analitzaran els diferents apartats de la factura elèctrica i s’ajudarà a valorar com podem reduir-la.

El dimecres 29 de novembre la Llar de la Granja acollirà una conferència del Delegat de les comarques tarragonines de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya, Jesús Martí Roca, en la que parlarà de com gaudir de descomptes en els rebuts de la llum, l’aigua i el telèfon.

Tancarà aquest cicle de conferències l’Escola d’Energia de la Fundació Gas Natural amb una xerrada al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau on s’ajudarà a millorar els hàbits de consum per estalviar la factura de llum i gas. Serà el 4 de desembre a les 18.00h.

Per participar en aquest cicle no cal inscripció prèvia sinó que està limitat a l’aforament de l’espai.