.

.

TOTS 21

En el marc de ‘Tarragona, Vila Florida’ s’han instal·lat noves jardineres a diferents espais de la ciutat. Foto: Ajuntament

La consellera de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Vidal, fa balanç d’un any en què s’han millorat una vintena d’espais de la ciutat, embellint-los amb verd urbà. Un període en el qual s’ha certificat que “Tarragona està més viva que mai i els tarragonins i tarragonines cada vegada són més conscients de la importància de cuidar el que ens envolta”, afegia.

En el marc de ‘Tarragona, Vila Florida’ s’han instal·lat noves jardineres al solar de la Rambla Vella, al carrer del Cós del Bou, al nou parc del carrer d’Ixart, a la plaça de la Imperial Tarraco, al carrer de les Escrivanies Velles, als balcons de l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana de la Rambla Nova, a la plaça dels Cabrits, al carrer de les Coques, a la plaça del Fòrum, al Mercat de Torreforta i a la glorieta del parc de la Ciutat. En total, una desena d’espais que s’han embellit amb verd i flors. A més, s’ha millorat la jardineria dels parterres de la piscina del Serrallo, del carrer de la Unió, de l’escola Saavedra a la Via de l’Imperi, del carrer de Robert d’Aguiló, de la plaça de Mossèn Cinto Verdaguer, de la plaça de la Imperial Tarraco, davant de l’antiga facultat de Lletres, i de l’antiga font ornamental d’Icomar.

Els darrers mesos també s’han impulsat cinc plantades col·laboratives que han florit l’entorn del pavelló esportiu i del centre cívic de Torreforta, de la plaça del Progrés i el parc de Riu Clar, i la plaça dels Infants. “Aquesta iniciativa segueix l’estratègia de la conselleria de fer partícip a la ciutadania i conscienciar-la en tenir cura dels espais verds de Tarragona, fent-los ‘cuidadans’ de la ciutat”, assegurava Vidal.

Redacció