.

.

TOTS 21

Les nedadores de sicronitzada del CN Tarraco. Foto: Cedida

Les nedadores de sicronitzada del CN Tarraco. Foto: Cedida

El CN Tarraco va acollir la Copa Catalunya en categoria absoluta, on hi van participar 105 nedadores de 8 clubs catalans en rutina combinada i duets.
Els Clubs participants van ser: Club Natació Reus Ploms, Club Natació Calella, Escola Sincro Piscina Sant Jordi, CN Sincronitzada Torredembarra, Club Esportiu Europa Sport Centre, Natació Joan Pelegrí, Club Natació Berga-El tossalet i el CN Tàrraco. El CN Tàrraco va presentar 2 duets i una coreografia combinada, que va quedar SEGONA de Catalunya en obtenir uns excel·lents resultats fruits de l’esforç de tot els curs.

També ahir a la tarda, el Club va rebre la 3ra jornada de la Categoria Interclubs, hi van participar 20 clubs amb un total de 380 nedadores: AE Sincro Mataró, Amics de Riudoms, Europa Sports Centre, CE Natagona, CN Berga-El Tossalet, CN Calella, CN Cardedeu, CN Granollers, CN Kallipolis, CN Lleida, CN Minorisa, CN Molins, CN Pinetons Cardedeu, CN Reus Ploms, CN Sabadell, Sincro Sant Cugat, Natació Joan Pelegrí, Sincro Valfago, Sincro Torredembarra i CN Tàrraco. En aquesta categoria el Tàrraco va presentar una coreografia combinada a nivell 2, 2 a nivell 3 i 1 a nivell 4. També 2 duets al nivell 4, el duet format per la Berta i la Judit Boronat van quedar 2nes en el 4rt. nivell, la secció va obtenir la 2na posició en puntuació per Clubs.

La jornada esportiva es va celebrar durant tot el dia, de 08h a 20h i més de 800 persones dels diferents clubs catalans s’hi van aplegar per animar i veure les joves nedadores.