.

.

TOTS 21

Un moment de la gravació de l'anterior programa

El programa ‘A Mig Matí’, de Roda de Berà Ràdio, va inaugurar el proppassat dijous Sant el programa especial ‘Divendres al Sol’, que s’emetrà a partir d’ara cada divendres, d’onze del matí a una de la tarda, des d’una localització diferent del municipi. El Museu de la Ràdio ‘Protagonistas Luis del Olmo’ va ser la ubicació escollida per a l’emissió del primer programa.

Sònia Camí, directora i presentadora de l’espai, va comptar amb importants convidats com el periodista Luis del Olmo; Cèlia Treserres, regidora de Comerç i presidenta de l’associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà, acompanyada per Maria Martos, coordinadora de Pimec; Guifré Cardona, psicòleg de l’associació Tarraco Salut; Jerusalén Torra i Vanessa Fernández, voluntàries, entre d’altres.

A més, durant l’última hora de programa, el qual, de forma especial, es va allargar fins dos quarts de dues de la tarda, Sònia Camí i Joan Enric Vidal van oferir una entrevista amb Joaquim Nin, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, i Pere Compte, alcalde de Roda de Berà.

El ‘Divendres al Sol’ de demà està previst que s’emeti des de la Cafeteria Mozart, situada a l’avinguda Sant Jordi de Roda de Berà.