.

Un moment de la celebració del Duatló

El 8è Duatló de La Pobla de Mafumet ja és història. Raúl Ramírez i Nuria Duch van inscriure els seus noms en el palmarès de la cita, que va poder ser disputada aquest passat dissabte, després que la intensa pluja va obligar a ajornar-la en la data inicialment prevista, el 15 de setembre.

Amb tot, la pluja va tornar a fer acte de presència aquest dissabte sobre La Pobla, un contratemps que no va afectar els 150 duatletes que van prendre part de la competició. Amb tot, les curses infantils sí van ser suspeses, per garantir la salut i el benestar dels infants.

La prova, organitzada conjuntament l’Ajuntament i Running Solutions, va plantejar als duatletes participants un recorregut exigent i entretingut. Aquest va incloure 5 quilòmetres de cursa a peu, 18 quilòmetres de ciclisme en BTT i 2,5 quilòmetres més de cursa a peu.

El primer duatleta en superar la línia d’arribada va ser Raúl Ramírez Roldán, qui es va proclamar guanyador absolut del 8è Duatló de La Pobla amb un temps d’1h 5m 15 s. Van completar de la classificació general Marc Bové (1h 05 m 32 s) i Juanma Martínez Simón (1h 06m 41s).

Categoria femenina

Pel que fa a la categoria femenina, el triomf final va ser per a Nuria Duch Turmo, que va aturar el cronòmetre amb un temps d’1h 17m 03s. El podi femení va ser completat per Electra Garcia Margalef (1h 17m 57s) i Laura Pallejà Figueras (1h 18m 50 s).

D’altra banda, el 8è Duatló de La Pobla també va premiar els millors duatletes de les diferents categories, sent els seus guanyadors Aleix Torrent Ramal (1h 07m 26s) en categoria sènior masculina; Jordi Rosselló (1h 10m 29s), en M40; Victor Berga Abella (1h 11m 00s), en M50; Lorenzo
Martinez Fernandez (1h 22m 38s), en M60; Gemma Roige Castellví (1h 57m 03s), en categoria sènior femenina; Sandra Parra (1h 34m 46s), en F40; i Joana Diaz Fernandez (1h 50m 57 s), en F50.

En relleus, campions per només 19 segons

D’altra banda, el 8è Duatló de La Pobla va tornar a oferir un final molt ajustat en la modalitat de relleus. Tant és així que la parella guanyadora en modalitat absoluta -i també en la categoria masculina- ho va ser per només 19 segons, els que separen el temps marcat per Run&Bike (1h 02m
37s) de l’establert per Jordi Gomez i Jordi Puig (1h 02m 56s).

Pel que fa a la categoria femenina, el triomf va ser per a la parella local TriPoblaF1 (1h 28m 42s), mentre que en categoria mixta la victòria va ser per al C.E. Penedès Costa Daurada (1h 11m 05s).

Més enllà del vessant purament esportiu, la jornada va destacar pel bon ambient viscut als carrers de La Pobla, així com per la botifarrada popular que van poder degustar tots els participants d’aquesta prova que, amb els pas dels anys, ja s’ha consolidat com una cita imprescindible per als amants del duatló al nostre territori.

Les classificacions completes del 8è Duatló de La Pobla, en les seves diverses categories, estan disponibles a http://www.duatlopoblamafumet.com/