.

Núria Blasco

Núria Blasco ha assumit la dircció de TEPSA a Tarragona. Blasco és enginyera industrial per l’ETSEIB (UPC) i ha completat la seva formació a l’escola de negocis BES La Salle i a l’IESE, sent especialista en direcció de projectes i operacions, gestió de persones i canvi en les organitzacions. Amb 20 anys d’experiència professional en entorns industrials, portuaris i químics, Núria Blasco es va incorporar a TEPSA l’any 1998, on ha desenvolupat diverses funcions fins a assumir la direcció de la terminal de Tarragona.

J. Enric Mañé Loran, el fins ara director de la Terminal, ha deixat la companyia després de més de 28 anys a càrrec de la direcció de la Terminal. Des de TEPSA es vol deixar constància de l’agraïment “per la seva brillant trajectòria durant aquest temps”.

Aquest nou nomenament es produeix en un any molt important per a TEPSA, doncs aquest 2014 celebra el seu 50 aniversari corporatiu.

Fundada a Barcelona el 1964, TEPSA és una companyia independent, participada al 100% pel grup francès Petrofrance, especialitzada en l’activitat de recepció, emmagatzematge i reexpedició de productes líquids a granel, principalment químics, petrolífers, biocarburants i alimentaris.

La companyia actualment disposa de gairebé 900.000m ³ de capacitat d’emmagatzematge repartits entre quatre dels principals ports del sistema portuari espanyol (Barcelona, Bilbao, Tarragona i València) i es presenta com un aliat estratègic per als seus més de 60 clients gestionant al voltant de 3 milions de tones el 2013.

TEPSA és considerada una companyia pionera i referent en matèria de seguretat i salut, medi ambient i qualitat operativa en el seu sector. Per això, disposa de les principals certificacions i reconeixements als seus sistema de gestió, com són les certificacions segons ISO 9001, ISO 14001, EMAS III i OHSAS 18001, CDI-T, XARXA; i els referencials de granels dels ports en els quals es troba.