.

Nomad Festival, l’esdeveniment nòmada que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure, torna aquest estiu a Miami Platja (Mont-Roig del Camp) en una edició molt especial en què es retrà homenatge a la lluna plena. Del 22 al 26 d’agost, hi ha programats diversos concerts, una àmplia programació infantil, un Market amb una cuidada selecció d’una vintena de marques independents i una quinzena de foodtrucks a la Punta del Riu. La nit del 25 d’agost, a més, hi haurà una programació especial amb la celebració de la Nit Blanca, en què s’anima a tots els visitants a venir vestits de blanc i viure una nit molt especial. L’entrada al recinte del Nomad Festival serà gratuïta els cinc dies de l’esdeveniment.

Nomad Festival portarà fins a Miami Platja una experiència d’oci i cultura diferent, que obrirà cada dia de cinc de la tarda fins a dues de la matinada. La programació s’estructurarà en quatre àmbits per satisfer tot tipus de públic: la música, amb diversos concerts programats durant els tres dies; el Market, amb diverses marques independents d’àmbits com la moda, l’art o la decoració; la gastronomia, amb presència de foodtrucks que representaran l’streetfood o menjar de carrer de tot el món; i el Petit Nomad, un cuidat programa d’animació infantil pensat per a nens de totes les edats.

Nit Blanca la nit del 25

La celebració de la Nit Blanca del 25 d’agost serà una de les principals novetats i un dels moments centrals dels cinc dies de Nomad Festival a Miami Platja, en una nit en què s’apostarà per viure intensament les hores de lluna plena. L’apartat musical serà un dels protagonistes amb concerts de LoveJoy i Disco Move It, a més d’un concurs entre totes aquelles persones que optin per venir vestits de blanc.

Aquesta nit temàtica anirà acompanyada de totes les altres vessants del Nomad Festival (Market, Petit Nomad, Foodtrucks), amb l’objectiu de viure unes hores especials a l’aire lliure i a la vora del mar.

Música i programació per a totes les edats

La resta de dies, a l’escenari principal de Nomad Festival hi ha programats del 22 al 26 d’agost diversos concerts en viu, entre els quals destaquen la solista Belén Alonso, els Juke Movie Duet amb les seves versions d’èxits, o els Jungle Boogies. Des de Nomad Festival es fa una aposta forta per la presència de música en viu tots els dies, recorrent diversos estils musicals.

Un altre dels trets identitaris del Nomad Festival, la programació infantil de qualitat, estarà molt present a l’apartat de Petit Nomad, que oferirà activitats tots els dies de cinc de la tarda a dos quarts d’una de la matinada. Els més petits podran gaudir de diversos tallers de pagament que els permetran convertir-se en artistes de circ, muntar en un poni ecològic, fer quadres de sorra o pintar-se la cara, entre d’altres propostes, a més de divertir-se amb els espectacles infantils totalment gratuïts programats del 24 al 26 d’agost a l’escenari central del Nomad Festival.

El Petit Nomad a Miami Platja comptarà amb l’actuació de la Turuleta Band, que oferirà el seu espectacle infantil el dissabte 25. Divendres 24 hi ha prevista una disco infantil amb Eli Cases, i l’experiència Nomad a Miami Platja es tancarà amb una festa pirata diumenge 26 d’agost.

Una experiència de Shopping única

Fruit d’una treballada selecció a càrrec dels organitzadors del Nomad Festival, del 22 al 26 d’agost hi haurà també la possibilitat de conèixer i comprar productes d’una vintena de marques independents amb propostes innovadores i de qualitat en els àmbits de la moda i els complements. El Nomad Market aposta per les marques locals i conceptes com l’slowfashion.

La gastronomia de qualitat, acompanyada d’una bona estona a l’aire lliure amb una copa formen part també de la filosofia de Nomad Festival. Per això, cada dia es podrà gaudir de diverses foodtrucks amb propostes de menjar de qualitat i representatives de diferents cuines del món. Els nostres col·laboradors Estrella Damm, Raimat i Sangria Mar & Sol, estaran també presents en la barra que estarà oberta durant tots els dies, juntament amb un espai chill out on passar una estona tranquil·la, acompanyats d’una selecció de música ambient molt cuidada i pensada per a diferents moments de la jornada.

La proposta

Nomad Festival neix de la voluntat d’unir diferents disciplines culturals i fer-les itinerants per diferents poblacions catalanes per estendre l’experiència Nomad arreu del territori. Nomad Festival arriba a Miami Platja després d’haver passat enguany per la Nau Bostik de Barcelona, Tortosa, Sant Feliu de Guíxols, Castelldefels o Cervera, i en les properes setmanes visitarà poblacions com Guissona o Salou.