.

Mònica Alabart, ERC Tarragona

Mònica Alabart, ERC Tarragona

La militància d’Esquerra Republicana de Catalunya a Tarragona va elegir Mònica Alabart Calvó com a presidenta de la Secció Local amb el 90% de vots a favor, en l’assemblea celebrada ahir dimarts. Alabart era l’única persona que havia presentat una candidatura i renova així la presidència que va obtenir el gener de 2013.

La nova executiva local està integrada per membres de l’anterior i també per cares noves. Mònica Alabart pretén que el nou equip afronti amb més solidesa els principals reptes que té el país i la ciutat de Tarragona, començant per una tardor políticament emocionant i exigent i acabant amb les eleccions municipals de maig de 2015.

L’executiva local d’ERC Tarragona està formada per:

-Presidència: Mònica Alabart Calvó
-Secretaria d’Organització: Jordi Gené Mariné
-Secretaria de Finances: Helena Tarragona Carles
-Secretaria d’Imatge i Comunicació: Josep Martínez Gonzàlez
-Secretaria de la Dona: Madu Gutiérrez Ortiz
-Secretaria de Política Municipal: Pau Ricomà Vallhonrat
-Secretaria d’Atenció a la Militància: Jean-Marc Segarra Mauri
-Secretaria de coordinació amb l’equip de campanya: Gaietà Jové Galceran
-Secretaria de Relacions institucionals: Jordi Bellés Mateu
-Vocalia: Jordi Guàrdia Romeu

Els principals objectius són: “col·laborar amb les entitats i institucions que donen suport al referèndum del 9 de novembre per tal que aquest sigui un èxit de participació i de resultat a Tarragona; recuperar la representació municipal en les eleccions del 2015 i ser una força política decisiva; i augmentar la visibilitat del partit des del punt de vista de ciutat”. Cal dir que des de gener de 2013, la Secció Local d’ERC Tarragona ha incrementat el nombre de militants en un 20%.

La presidenta local va presentar un programa d’actuació de la formació republicana a la ciutat al voltant de tres grans idees: “Volem que Tarragona sigui la ciutat més avançada i justa de la República Catalana. El més important que tenim és el militant. I Tarragona, punta de llança de la nova República Catalana”.

Mònica Alabart Calvó

Nascuda a Tarragona el 27 d’agost de 1972. Casada i mare de 2 fills.

Llicenciada en Psicologia per la URV i llicenciada en Psicopedagogia per la UOC.

Fa més de 10 anys que estic dins el món de l’educació: a l’escola Sant Pau, a l’Institut Martí i Franquès… També professora de Recursos Humans a l’Escola Universitària de Turisme Bettatur. Actualment és la directora de l’Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica del Tarragonès del Departament d’Ensenyament.

Té el Títol d’Anglès i de francès de l’Escola oficial d’Idiomes.

Milita a ERC des de 2004. Presideix la Secció Local de Tarragona des de 2013. És Consellera Nacional d’ERC escollida al Congrés Naiconal de Girona de 2011.