.

Pessebre de Sorra a la platja de La Pineda

Milers de persones han visitat al llarg d’aquest desembre el tradicional Pessebre de Sorra que s’ha instal·lat a la Platja de la Pineda. Des de l’inici de la seva construcció, són més de 10.000 les persones que ja s’han acostat fins a la Pineda per descobrir el nou pessebre que ha gaudit també de la presència de visitants arribats des de moltes poblacions de Catalunya.

Nou artistes provinents d’arreu d’Europa, es van trobar a La Pineda del 3 al 8 de desembre per esculpir el pessebre. Així durant sis dies, van construir un grup escultòric que s’estén al llarg de 200 m2. Coordinats per Núria Vallverdú, directora del projecte, la resta d’escultors que han participat en la construcció d’aquest pessebre de sorra són Niall Magee (Irlanda), Daniel Doyle (Irlanda), Ludo Roders (Holanda), Anique Kuizenga (Holanda), Bruno Macdonald (Dinamarca), Gianni Schiumarini (Itàlia), Leonardo Ugoloni (Itàlia) i Mario Hernández (Catalunya).

Les persones que l’han visitat també han pogut fer un passeig per la Fira d’Artesans. El Pessebre de Sorra podrà ser visitat fins al proper dimarts 7 de gener, ja que a l’endemà el pessebre serà enderrocat.