.

.

TOTS 21

Imatge dels guatdonats

Imatge dels guatdonats

L’Agrupació per a la promoció del Port de Tarragona (APPORTT) ha lliurat els guardons de la 14a edició dels seus premis, amb els quals vol reconèixer “la important tasca de persones, entitats i empreses que dediquen els seus esforços dins del sector portuari en l’àmbit del Port de Tarragona”, segons s’ha apuntat des de l’entitat.

D’aquesta manera, s’han lliurat cinc distincions. La primera, que ha estat destacada “per la seva trajectòria internacional i per fomentar l’activitat comercial del port” ha estat Transitos Marítimos de Tarragona (TMT). La Confraria de pescadors de Tarragona ha estat distingida per la seva “innovació i emprenedoria”, mentre que Autocares Nika ha estat premiada per la seva “professionalitat i especial dedicació”. Repsol ha estat premiada també, en aquest cas per haver implementat, a les instal·lacions del port, el sistema ‘HEADS’, que permet “la detecció d’hidrocarburs en superfícies aquàtiques d’una manera automàtica, continuada, precisa”, motiu pel qual s’ha destacat la seva “qualitat i sostenibilitat”.

Finalment, l’entitat portuària ha premiat Fernando Abaroa Domínguez per la “seva professionalitat i entrega, i la seva inestimable col·laboració amb l’APPORT”.El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, ha presidit l’acte.