.

.

TOTS 21

Foto de la llista de Dídac Nadal

L’assemblea local ha ratificat per unanimitat la candidatura de Junts per Tarragona encapçalada per Dídac Nadal de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. “És una candidatura que engloba totes les sensibilitats de la ciutadania de Tarragona, preparada per guanyar, governar i fer possible la Tarragona que volem”, ha destacat Nadal aquest divendres a la tarda, quan ha tingut lloc l’assemblea local.

L’alcaldable també ha assenyalat que “és una candidatura que va més enllà de la paritat de gènere, amb més dones que homes, i amb veïns i veïnes del centre, dels barris marítims, del nord, de Ponent, de Llevant… I amb nombroses persones independents”. En aquest sentit, Nadal ha manifestat que la candidatura que encapçala “evidencia la transversalitat del projecte de Junts per Tarragona perquè el canvi que Tarragona necessita requereix superar les lògiques de partit”.

Nadal també ha destacat que la candidatura “està formada per persones amb notable experiència i coneixement en diversos àmbits pels quals apostem fermament com són la participació ciutadana, l’educació, la salut, la cultura, el patrimoni, el comerç, la indústria, l’esport i els serveis socials”.

“Aquesta candidatura també evidencia l’aposta per un canvi generacional a l’Ajuntament de Tarragona que suposi un canvi d’actitud i de mentalitat sense renunciar a l’experiència dels més veterans”, ha assenyalat l’alcaldable.

A l’equip de Junts per Tarragona hi continua l’actual consellera Cristina Guzmán amb el número 2, seguida de la presidenta de l’Associació de Veïns de Solimar-Monnars Elvira Vidal que ocupa el 3r lloc. El Secretari Primer de la Mesa del Parlament de Catalunya per JuntxCat Eusebi Campdepadrós és el número 4 i l’activista cultural Roser Olivé ocupa el 5è lloc.

En els primers llocs de la candidatura també es troben l’advocat tarragoní Oriol Vázquez (6), la també advocada i molt vinculada al món esportiu de la ciutat, Irene Mallol (7); el cap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya a Tarragona, Ramon Vilaltella (8); la Natividad Fabian (9), coneguda per la seva tasca en la defensa dels drets dels treballadors, sindicalista i veïna de Campclar; i el serrallenc i president dels Xiquets de la Colla Castellera dels Xiquets del Serrallo, Josep Ramon Tules ‘Pitu Mosquits’ (10).