.

Mía Guasch, quan duia la samarreta del Reus Deportiu. Foto: CF Reus Deportiu

El CF Pobla de Mafumet comença demà l’stage de pretemporada a Prades i ho farà amb un nou fitxatge. Es tracta de Josep Maria Guasch de Vilallonga, conegut futbolísticament com Mía Guasch. El migcampista torrenc arriba a La Pobla procedent del Lleida, del grup III de 2ª divisió B, per reforçar aquesta línia de l’equip dirigit pel ‘Cholo’ Martín Posse. Mía Guasch té actualment 20 anys i pel que fa a la seva formació ha defensat la samarreta d’equips com el Nàstic, Reus Deportiu i Damm.

Pel que fa a l’stage de pretemporada a Prades, el CF Pobla de Mafumet es desplaçarà demà dilluns a les magnífiques instal·lacions del Camping Prades-Park, que es convertirà fins dijous, en la seu on la plantilla i cos tècnic portaran a terme aquesta estada.

Joan González, preparador físic del CF Pobla de Mafumet

Joan González, preparador físic del CF Pobla de Mafumet, explica que “a Prades aprofitarem per a fer un treball intens sobre l’aspecte condicional específic, treballarem en dobles sessions on alternarem treball condicional específic amb treball tècnic i tàctic”. El nou preparador de La Pobla afirma que «serà una setmana dura per als jugadors i molt exigent, ja que al tornar seguirem treballant en doble sessió el divendres i acabarem el dissabte amb partits entre l’equip per començar a donar ritme de competició».