.

.

TOTS 21

Imatge de la Fira de Sant Jordi d'Altafulla. Foto: Cedida

Imatge de la Fira de Sant Jordi d’Altafulla. Foto: Cedida

L’espai firal de l’Avinguda Marquès de Tamarit tornarà a acollir la celebració de la Diada de Sant Jordi a Altafulla el pròxim diumenge, 23 d’abril, amb les tradicionals parades de llibres i roses, així com d’ entitats locals i partits polítics amb un total de 17. L’horari serà de les 10 del matí a les 8 del vespre.

Durant tot el dia, la regidoria de Cultura, que encapçala l’alcaldessa Montse Castellarnau, amb la col·laboració de les entitats locals,ha programat un seguit d’activitats que van des dels balls populars a les actuacions musicals.

També, des de la regidoria d’Educació, que encapçala l’edil Eva Martínez, amb la col·laboració dels centres educatius i les associacions de famílies de l’alumnat, es realitzarà ellliurament dels premis del Concurs Escolar de Sant Jordi, a les 17.30 hores.

D’altra banda, l’emissora municipal ‘Altafulla Ràdio’ (107.4 FM) també s’instal·larà a l’espai firal per a emetre un programa especial en directe de Sant Jordi de 10 a 14 hores.

Prèviament a la Fira de Sant Jordi, hi ha programat a Altafulla un seguit d’actes el dia anterior. La Pallissa de l’Era del Senyor acollirà a les 12 hores la presentació del llibre ‘El meu tresor’, de Rebeca Franch, de La Banya Edicions i amb el suport d’Etcètera Associació Cultural. A les 18 hores, la plaça del Pou acollirà la Diada Castellera de Sant Jordi amb l’actuació dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Xiquets de Cambrils i els Castellers d’Altafulla. A la Violeta hi haurà un nou cicle de cinema d’animació amb la pel·lícula ‘El viatge de Chihiro’ (entrades a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca/entradas/el-viatge-de-chihiro ), i el Centre d’Estudis d’Altafulla presentarà els Estudis Altafullencs 47, a les 19.30 hores, a la Sala Teresa Manero.