.

A les imatges, els 5pd4 amb que els liles han tancat l’actuació (superior), el 5d8 amb la que l’han obert (imatge central) i el 2d8f (inferior). Fotos: Colla Jove de Tarragona

Els serrallencs descarregant el 5 de 6 en tercera ronda amb ajut a la pinya dels liles. Foto: Xiquets del Serrallo

La Festa Major de la Canonja ha viscut aquesta tarda la seva Diada Castellera amb la presència de la Colla Jove de Tarragona i la dels Xiquets del Serrallo. Els liles arrivaben per la tarda al carrer del Raval per completar doble sessió, donat que pel matí havien actuat a Llorenç del Penedès (amb els Nens del Vendrell, la Colla Joves Xiquets de Valls) aconseguint descarregar el 9d8, el 3d9f, el 4d8a i el pd7f.

A la Canonja la Jove ha completat el 5d8, el 4d8a, el 2d8f, el pd7f i 5pd4, un d’ells al balcó. Per la seva banda, els del barri mariner han descarregat el 3 de 7 amb l’agulla en primera ronda, el 4 de 7 amb l’agulla en segona i el 5 de 6 en tercera. Un bon test per a les dues colles de cara a la cita castellera de Sant Magí a Tarragona la setmana vinent, si bé la Jove té l’agenda farcida amb la seva participació dimecres a les festes del carrer del Cós del Bou tarragoní.