.

.

TOTS 21

Jordi Cervera i Teresa Pallarès. Foto: Cedida

Jordi Cervera i Teresa Pallarès. Foto: Cedida

L’alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha anunciat aquest matí la incorporació de Jordi Cervera, que va ser fundador, excap de llista i exregidor d’Ara Reus, per a treballar al servei de l’esport inclusiu. “És un referent en aquest àmbit i farà una gran feina”, ha assenyalat Pallarès aquest matí durant una roda de premsa conjunta davant del Pavelló Olímpic.

En aquest sentit, Cervera presidirà el Consell Municipal de l’Esport Inclusiu, de nova creació, i tindrà com a primera tasca l’organització dels Special Olympics Meeting Reus 2024. La cap de llista ha remarcat “la voluntat que, com a alcaldessa, l’esport inclusiu tingui més protagonisme durant el pròxim mandat i que els reusencs i reusenques amb diversitat funcional puguin gaudir de la pràctica de l’esport”.

Cervera ha detallat que “el Consell Municipal de l’Esport Inclusiu ha de potenciar tots els àmbits, especialment des de l’escola i les entitats organitzades, amb una partida pressupostària pròpia per fer d’aquest projecte una marca visible, digne i un tret diferencial de ciutat”.

Un projecte de ciutat transversal
Cervera ha expressat el seu compromís amb la candidatura de Pallarès, que amb aquesta incorporació amplia encara més la transversalitat de Junts per Reus. “La nostra llista reuneix persones procedents de Convergència, d’Esquerra, d’Unió, del PSC, del PDeCAT i ara també d’Ara Reus”, ha ressaltat l’alcaldable.