.

.

TOTS 21

Amb aquesta victòria, Domingo es classifica per al Campionat del Món. Foto: Cedida

Amb aquesta victòria, Domingo es classifica per al Campionat del Món. Foto: Cedida

Amb un total de set proves i una meteorologia molt complicada a la final, Joan Domingo es classificava segon de la Copa de España d’Optimist aquest dilluns 1 de maig. El regatista del CNCB, amb aquest resultat, es classifica pel Campionat del Món, que es celebrarà el mes de juny a Sant Pere Pescador. De la mateixa manera, i gràcies a la seva excel·lent tercera posició, Iker Múgica s’ha classificat al Campionat Europeu, que tindrà lloc a Grècia al mes de juliol. El Club Nàutic Cambrils fa història i per primera vegada classifica dos regatistes el mateix any en un Mundial i un Europeu. El lideratge d’Aleix Monmany, director esportiu del CNCB, juntament amb els entrenadors, està portant als seus equips a números de rècord.

La Copa de España de Optimist es celebrava a Ciutadella del divendres 28 d’abril i fins dilluns 1 amb la participació de 148 regatistes de nou comunitats autònomes. Les proves van arrencar dissabte, quan se’n van celebrar tres. Diumenge es van poder fer dues i dilluns també dues, tot i que en l’última els regatistes van patir per tornar a terra, per la forta pluja que va caure quan encara eren a l’aigua.

Ja en l’entrega de premis, Joan Domingo pujava al pòdium segon, seguit pel seu company d’equip, Iker Múgica. Flamants aixecaven el seu trofeu, sabent que es classificaven a més pel Mundial i Europeu respectivament. Els seus entrenadors, Leandre Garcia i Oriol Oliva, destaquen a més el bon paper de l’expedició, ja que amb Miguel Garcia 24è i Àlvar Vila 29è, el CNCB ha estat l’únic club amb 4 regatistes entre els 30 primers de la classificació. A més, Marcel Martí, amb només 11 anys, s’ha classificat per a participar als campionats d’Espanya.

La secció esportiva del Club Nàutic Cambrils celebra un cop més la bona evolució dels seus regatistes i els èxits assolits.